Η 26η Μαΐου ανήκει εξ' ολοκλήρου στον οργανισμό του Παναθηναϊκού AKTOR που κατάφερε να κάνει κάτι πολύ δύσκολο. Μέσα σε μία χρονιά από 17ος όχι μόνο έφτασε στο Final Four της Euroleague στο Βερολίνο, αλλά στο τέλος ήταν εκείνος ο μεγάλος θριαμβευτής της διοργάνωσης.

Οι πανηγυρισμοί του Λεσόρ με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού AKTOR

Το ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις του Παναθηναϊκού είναι σαφές πως δεν πρόκειται ακόμη να σταματήσει. Με τους φιλάθλους της ομάδας να περιμένουν την άφιξη από το Βερολίνο, τα social media των "πρασίνων" μοιράστηκαν στιγμές μετά την κατάκτηση της έβδομης Euroleague.



Από τους πανηγυρισμούς δεν θα μπορούσε να λείπει και ο... οργανωτής της πράσινης εξέδρας, με τον Ματίας Λεσόρ - που συγκινήθηκε μετά το τέλος του αγώνα - να πηγαίνει στους φιλάθλους του "τριφυλλιού και να τραγουδάει συνθήματα μαζί τους σαν μικρό παιδί.

Tο ξέσπασμα των παικτών του Παναθηναϊκού AKTOR και η συγκίνηση του Αταμάν

Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει και το ξέσπασμα των παικτών του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια, που πανηγύριζαν στους ρυθμούς του "ΠΑΟ Ολέ" μαζί με τους αφανείς ήρωες της ομάδας.



Καλοί οι πανηγυρισμοί, καλά και τα τρόπαια, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις η συγκίνηση που υπάρχει όταν φεύγει ένα τεράστιο βάρος όπως αυτό που είχε ο Εργκίν Αταμάν είναι πραγματικά απερίγραπτη.



Η ομαδάρα που έχτισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα μπορούσε να μην έχει την κατάλληλη υποδοχή όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο με τους οπαδούς των "πρασίνων" να τους αποθεώνουν για το τρομερό επίτευγμα τους.