Η επιστροφή του Παναθηναϊκού AKTOR στην κορυφή της Ευρώπης όπως είναι λογικό έγινε θέμα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Άλλες το πανηγύρισαν με τον ύμνο των "πρασίνων" και άλλες έδωσαν τα συγχαρητήρια τους για το εντυπωσιακό αυτό επίτευγμα.

Η έναρξη των πρωινών εκπομπών για το έβδομο αστέρι του Παναθηναϊκού AKTOR

Μ' έναν διαφορετικό τρόπο απ' ότι έχει συνηθίσει τους τηλεθεατές της ξεκίνησε την εκπομπή η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η κεντρική παρουσιαστρια του "Happy Day" ευχήθηκε στον Παναθηναϊκό AKTOR με τον ύμνο της ομάδας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1k67bhca969)
Τα δικά της συγχαρητήρια έδωσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου στον ALPHA μαζί με τους συνεργάτες της που αναφέρθηκαν στο κατόρθωμα του Παναθηναϊκού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1k9br0gnmyp)
Το δικό τους σχόλιο έκαναν και στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον Άκη Παυλόπουλο να σχολιάζει χαρακτηριστικά πως "Δεν θα χωράνε σε λίγο τα αστέρια" ενώ τόνισε πως αν θέλει κάποιος να μάθει πως γίνεται ο Παναθηναϊκός έδειξε τον τρόπο, με τον παρουσιαστή να είναι χαρούμενος για την κατάκτηση της έβδομης Euroleague.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1k4molk7xfl)

Οι τίτλοι του Ολυμπιακού και η χωρίς... κούπα ΑΕΚ

Βέβαια δεν έλειψαν και τα... παρατράγουδα στην εκπομπή την ώρα που αναφέρθηκε εκτός από τη Euroleague και στο Κύπελλο Ελλάδος, με τον συνάδελφο του να απαντάει πως ο Ολυμπιακός έχει 311 τίτλους και γνωρίζει πολύ καλά πως είναι το συγκεκριμένο συναίσθημα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1k5q7fiu0b5)
Ένα εξαιρετικό σχόλιο με αρκετή δόση χιούμορ δόθηκε και στον "αέρα" κατά τη διάρκεια της εκπομπής των "Αταίριαστων" με τους παρουσιαστές να αναφέρονται στην Χριστίνα Σούζη και το ντύσιμο της που θύμιζε ΑΕΚ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1k9o5n48y0p)