Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε κάτι που έμοιαζε... αδύνατο στην αρχή της χρονιάς, κατακτώντας την έβδομη Euroleague της ιστορίας του. Οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει ακόμη με τους φιλάθλους των "πρασίνων" να περιμένουν την άφιξη της ομάδας από το Βερολίνο.

Η άφιξη του Παναθηναϊκού AKTOR από το Βερολίνο μετά την κατάκτηση της Euroleague

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα βρεθούν στο Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να υποδεχθούν την αρμάδα του Εργκίν Αταμάν και να τους αποθεώσουν για την κατάκτηση της Euroleague. Οι παίκτες των "πρασίνων" έφτασαν στο αεροδρόμιο λίγο πριν 14:30 με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να περιμένουν να τους συναντήσουν.

ypodoxi_panathinaikou_1
ypodoxi_panathinaikou_2
ypodoxi_panathinaikou_3
ypodoxi_panathinaikou_4


Οι φίλαθλοι των "πρασίνων" περιμένουν με αγωνία την αποστολή της ομάδας για να τους αποθεώσουν την ώρα που στο ΟΑΚΑ έχει ήδη ξεκινήσει το πάρτι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1kcng1e7nix)
Ένας από τους ανθρώπους που αποθεώθηκαν έντονα ήταν ο προπονητής που άλλαξε την σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, με τον κόσμο του "τριφυλλιού" να τον αποθεώνει φωνάζοντας το όνομα του. Η αναμονή άξιζε τον κόπο για την ομαδάρα των "πρασίνων" που κατέκτησαν την έβδομη Euroleague.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1kdrh2s4p29)
H μικρή καθυστέρηση της αποστολής έκανε ακόμη μεγαλύτερη την ανυπομονησία των οπαδών του "τριφυλλιού" που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα για την ομάδα τους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1keklehywo1)
Τρελαμένοι είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού την ώρα που πηγαίνει το πούλμαν στο ΟΑΚΑ, με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και τον Ματίας Λεσόρ να απολαμβάνουν με τη ψυχή τους όλη αυτή την αποθέωση.

Ο Κώστας Σλούκας έχει την κούπα της Euroleague στα χέρια του, με τους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας να τον αποθεώνουν, με τον Ντίνο Μήτογλου να χαμογελάει σαν μικρό παιδί.

panathinaikosaerodromio_afixi
panathinaikos_aerodromio_afixi_1

Τρελαμένοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR με την υποδοχή

Απίστευτες εικόνες πραγματικά από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού AKTOR που δείχνουν πόσο πολύ... διψούσαν και ήθελαν αυτό το τρόπαιο να επιστρέψει στην Αθήνα μετά από 13 χρόνια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1keur4oyeih)
Τα συνθήματα δεν σταματάνε για τους θριαμβευτές του Βερολινου, με το πούλμαν να σταματάει ανά διαστήματα λόγω του υπερβολικού κόσμου που βρίσκεται στον δρόμο για να αποθεώσει τους παίκτες του "τριφυλλιού".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1kffifym4bd)
Οι περισσότεροι παίκτες των "πρασίνων" το ζουν για πρώτη φορά στη καριέρα τους και είναι κάτι που πραγματικά δεν... φανταζόντουσαν. Ο Ματίας Λεσόρ έχει αγκαλιάσει την κούπα και δεν τη δίνει... πουθενά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ke4xxkik69)