Ο κόσμος του Ολυμπιακού μετράει αντίστροφα για τον τελικό του Europa Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα. Οι «ερυθρόλευκοι» μέσω ανακοίνωσης τους ανέφεραν για τη διαδικασία των εισιτηρίων αναφορικά με τους επιλαχόντες.


Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του τελικού του Conference League

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του. Οι Πειραιώτες έχουν πραγματοποιήσει απίστευτη χρονιά στο Europa Conference League, αφήνοντας εκτός συνέχειας ομάδες όπως η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Φενερμπαχτσέ.

Οι «ερυθρόλευκοι» για να φτάσουν στον τελικό απέκλεισαν την τέταρτη στην Premier League, Άστον Βίλα, με συνολικό σκορ 6-2 και θα αντιμετωπίσουν στην OPAP Arena την Φιορεντίνα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός από τη πλευρά της γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια των επιλαχόντων και ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Όσοι κάτοχοι διαρκείας κληρώθηκαν για την παραλαβή εισιτηρίου για τον τελικό του UEFA Conference League, στο email που έχουν λάβει ή θα λάβουν από την ticket master να βλέπουν και την κατηγορία των spam για να προχωρήσουν τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς του εισιτηρίου.

Προσοχή: Το email της κλήρωσης θα έχει ισχύ μέχρι σήμερα (27/05) στις 17:00. Όποιος δεν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, να γνωρίζει πως το εισιτήριο επιστρέφει στην κατοχή της UEFA".