Ο Ολυμπιακός για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρέθηκε στο Final Four της Euroleague αλλά δεν κατάφερε να την κατακτήσει. Οι "ερυθρόλευκοι" στρέφουν τώρα την προσοχή τους στη Basket League, την ώρα που δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Αϊζάια Κάνααν θα αποχωρήσει από τους Πειραιώτες.


"Ο Αιζάια Κάνααν πρόκειται να φύγει από τον Ολυμπιακό"


Λίγες ώρες μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Φενερμπαχτσέ και την κατάληψη της τρίτης θέσης στη Euroleague, δημοσιεύματα από το Ισραήλ αναφέρουν πως οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του Αϊζάια Κάαναν.

Ο Αμερικάνος γκαρντ δεν απέδωσε τα αναμένομενα στο Final Four του Βερολίνου για την ομάδα του Πειραιά για τους Πειραιώτες που δεν κατάφεραν να κατακτήσουν την Euroleague για Τρίτη συνεχή χρονιά. Ο δημοσιογράφος,  Άρελ Γκινσμπερ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μπορώ να πω ότι ο Αϊζάια Κάνααν πρόκειται να φύγει από τον Ολυμπιακό. Ο Κάνααν και το ελληνικό κλαμπ δυσκολεύονται να βρουν τις συνθήκες για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και για την ώρα μοιάζει πολύ πιθανό να αποχωρήσει. Αρκετές ομάδες της EuroLeague έχουν δείξει ενδιαφέρον για αυτόν»

Βέβαια η απόφαση του Ολυμπιακού για τον Κάνααν δεν έχει παρθεί ακόμη, με τα Playoffs της Basket League να είναι έτοιμα να συνεχιστούν. Η περίπτωση του Αμερικάνου γκαρντ μπορεί να επηρεαστεί επίσης από τον σοβαρό τραυματισμό του μεταγραφικού στόχου των «ερυθρολεύκων», Κίναν Έβανς.