Μεγάλο γλέντι έχει στηθεί για τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού AKTOR από τους οπαδούς, καθώς οι «πράσινοι» κατάφεραν κάτι που έμοιαζε... αδύνατο στην αρχή της χρονιάς, κατακτώντας την έβδομη Euroleague της ιστορίας τους.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR περίμεναν 13 χρόνια κι όπως είναι λογικό, πανηγύρισαν με την ψυχή τους την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης.

Διαβάστε ακόμα: Αποθέωση από τα γερμανικά ΜΜΕ για τον Παναθηναϊκό AKTOR: "Ένας θρύλος του μπάσκετ σε εμφάνιση - έκπληξη στον τελικό"

Σπίτια και καφετέριες ντύθηκαν στα «πράσινα», με την αντεπίθεση των παικτών του Εργκίν Αταμάν στο δεύτερο ημίχρονο που έφερε την εντυπωσιακή νίκη με 95-80 επί της πανίσχυρης Ρεάλ Μαδρίτης να δίνει το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς.

Μάλιστα, βιντεάκια με πανηγυρισμούς έγιναν viral το TikTok.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν να γιορτάζουν με την ψυχή τους το 7ο αστέρι που θα κοσμεί από δω και πέρα το σήμα του μπασκετικού τμήματος και μέσα σε έντονη συγκίνηση φώναξαν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα, θέλοντας να εκφραστούν για τη χαρά που τους έδωσε.

 

@_.anastasis_.kaz_ ΤΙ ΖΗΣΑΜΕΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑΑΑ#berlin #εβδομο #ευρωλιγκα #euroleague #paobc #paobc #panatha #panathinaikos ♬ πρωτότυπος ήχος - 🥷🏻🇬🇷
@anask127 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #pao #panathinaikos☘️ #panathinaikosbc ♬ πρωτότυπος ήχος - Anastasia
@johnfilip13 όλη η Ελλάδα πράσινη . #paobc ♬ orijinal ses - zera'