Από τη στιγμή που το τσάρτερ του Παναθηναϊκού AKTOR, πρωταθλητή Ευρώπης της Euroleague, αφίχθηκε στο "Ελ. Βενιζέλος", πέρασαν πάνω από 2,5 ώρες για να φτάσει η αποστολή της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Δύο ώρες γήινης αθανασίας, ενός γλεντιού που είναι σχεδόν πρωτόγνωρο, σε τέτοιο βαθμό, σε ελληνικό έδαφος. 


Live από το ΟΑΚΑ



Ουδόλως βιαζόταν, πάντως, η αποστολή των "πράσινων" να φτάσει. Ο Ματίας Λεσόρ και ο Χουάντσο άναψαν καπνογόνα στο πούλμαν, ο Κώστας Αντετοκούνμπο μαγνητοσκοπούσε τις στιγμές καθ' εκάστη και οι φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν τόσοι και τελούσαν σε τέτοια παράκρουση, που ανάγκασαν να κλείσει η Αττική Οδός στο ρεύμα προς την Ελευσίνα.  


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1kg0dfjov09)

Φυσικά, στο ΟΑΚΑ τα πράγματα ήταν ακόμα... χειρότερα. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR έπιασαν στασίδι από νωρίς έξω από το σύμπλεγμα του Αμαρουσίου.






panathinaikos_aktor_oaka_protathlites_europis_8
panathinaikos_aktor_oaka_protathlites_europis_7
panathinaikos_aktor_oaka_protathlites_europis_6
panathinaikos_aktor_oaka_protathlites_europis_5
panathinaikos_aktor_oaka_protathlites_europis_4
panathinaikos_aktor_oaka_protathlites_europis_3
panathinaikos_aktor_oaka_protathlites_europis_2
panathinaikos_aktor_oaka_protathlites_europis_1



Οι φίλοι του Παναθηναϊκού, που ήταν έξω από το κλειστό γυμναστήριο, δεν άφηναν το πούλμαν να περάσει για να μπει μέσα στο γυμναστήριο. Ο ύμνος του συλλόγου με την αθάνατη φωνή του Γιάννη Βογιατζή έπαιζε ανά τακτά διαστήματα, όπως φυσικά και το "We are the champions", που έκανε αστέρα εις το διηνεκές τον Φρέντι Μέρκιουρι των "Κουίν". 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1kgfzifku0x)


Ο Λεσόρ και ο Χουάντσο, εν τω μεταξύ, το... χαβά τους, αφού άναψαν κι άλλα πράσινα καπνογόνα, ενώ τα ντεσιμπέλ ανέβηκαν τη στιγμή που ο Έργκιν Αταμάν σήκωσε το τρόπαιο από την οροφή του ανοιχτού λεωφορείου και το έδειξε στον κόσμο.





Το πούλμαν μπροστά έχει την επιγραφή "The king is back", δηλαδή "Ο βασιλιάς επέστρεψε".


panathinaikos_aktor_oaka_ypodoxi3
panathinaikos_aktor_oaka_ypodoxi2
panathinaikos_aktor_oaka_ypodoxi1
panathinaikos_aktor_oaka_ypodoxi



Εντάξει, δεν το λες και... γεμάτο. 





Οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR βρίσκονταν σε πλήρη... νιρβάνα, με τους οπαδούς να φωνάζουν συνθήματα. Στις 17:40 ο παρουσιαστής έδωσε το έναυσμα ώστε να μιλήσει ο Έργκιν Αταμάν, ο "μαέστρος και προφεσόρ", όπως τον αποκάλεσε. 


panathinaikos_aktor_oaka_ypodoxi7
panathinaikos_aktor_oaka_ypodoxi6
panathinaikos_aktor_oaka_ypodoxi5
panathinaikos_aktor_oaka_ypodoxi4



Ο Αταμάν έφερε τους φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR σε... παραφροσύνη, με αποτέλεσμα να ζητούν την κατάκτηση και της επόμενης Euroleague, το Final 4 της οποίας θα γίνει στη Βαρκελώνη.


panathinaikos_aktor_oaka_ypodoxi8
panathinaikos_aktor_oaka_ypodoxi9
panathinaikos_aktor_oaka_ypodoxi10
panathinaikos_aktor_oaka_ypodoxi11



Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έπειτα πήρε το λόγο και είπε ότι "περάσαμε πολλά".

Ο Ματίας Λεσόρ, από τη μεριά του, τραγούδησε το σήμα-κατατεθέν του, δηλαδή το "βουντού-βουντού", το οποίο έπιασαν από εκεί οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR. Έπειτα, σειρά πήρε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ευχαρίστησε τον κόσμο.