Ο Ματίας Λεσόρ πέρασε τις τελευταίες 15 ώρες και αφού ο Παναθηναϊκός AKTOR κατέκτησε τη Euroleague, έβδομη της πλούσιας ιστορίας του, όλες τις συναισθηματικές εκφάνσεις τις οποίες γίνεται να διαβεί άνθρωπος. Ο Γάλλος σέντερ, που αρκετοί θεωρούν ότι εκείνος ήταν ο πραγματικός MVP του Final 4 στο Βερολίνο, έκλαψε στο παρκέ, βούρκωσε με το γιο του, ξεκίνησε να χαμογελάει και έπειτα προειδοποίησε ότι πρόκειται να ασπαστεί τα ένστικτά του: "Δεν έχετε ιδέα πόσο θα μεθύσω" έγραψε στην πλατφόρμα X τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Μαΐου. 





Ό,τι γίνεται στο Βερολίνο (δεν είναι απαραίτητο πως) μένει στο Βερολίνο, παρ' όλα αυτά ό,τι και να ήπιε ο Λεσόρ, δεν του αρκούσε. Ο τύπος έσκασε ημίγυμνος στο ανοιχτό πούλμαν του Παναθηναϊκού με ένα μπουκάλι στο χέρι, το οποίο συνδύαζε και με... αναμμένα πράσινα καπνογόνα. Έτσι όπως τον βλέπεις, βέβαια, σκέφτεσαι ότι δεν πας για... διαγωνισμό ποτού μαζί του, αφού μάλλον θα απειληθεί η ακεραιότητά σου. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1kin1ssw7q9)


Ο Λεσόρ πήρε το μικρόφωνο στο ΟΑΚΑ, όταν ήρθε η σειρά του, και αρκούσαν δύο λέξεις για να βάλει τους φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR να τραγουδήσουν μαζί του. Το "βουντού βουντού", δοσμένο από το σπουδαίο παλικάρι από τη Μαρτινίκα, είναι πια meme. "Θέλαμε να δώσουμε στους οπαδούς ένα λόγο να χαίρονται και είναι οι καλύτεροι σε όλη την γ...νη Ευρώπη. Το ΟΑΚΑ είναι το καλύτερο", προσέθεσε επιπλέον. 





Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Λεσόρ ανέβασε και την... κατά ένα αστέρι, το έβδομο, αναβαθμισμένη φωτογραφία προφίλ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 





Βίντεο, πάντως, δείχνει κι άλλα κατορθώματά του. Ο τύπος οδήγησε μηχανή ανάμεσα στους φίλους του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και φυσικά απαθανατίστηκε.