Αν υπάρχουν δύο άνθρωποι που έχουν το δικαίωµα να… απολαύσουν λίγο περισσότερο τον ιστορικό πρώτο ευρωπαϊκό τελικό του Ολυµπιακού (µε αντίπαλο τη Φιορεντίνα) το βράδυ της Τετάρτης, αυτοί είναι αναµφισβήτητα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Κριστιάν Καρεµπέ. Οχι επειδή θα δουν τη φοβερή και τροµερή "αρµάδα" του Χοσέ Λουίς Μεντιλίµπαρ να δίνει σάρκα και οστά στο πιο τρελό όνειρο γενεών και γενεών "ερυθρόλευκων" φιλάθλων, αλλά γιατί οι δυο τους δεν έπαψαν ποτέ να πιστεύουν στο µεγάλο όραµα της ευρωπαϊκής καταξίωσης της οµάδας του Πειραιά.


Ολόκληρος ο οργανισµός του Ολυµπιακού έδωσε σε όλους µας ένα µάθηµα ζωής. Να µην εγκαταλείπουµε ποτέ τα όνειρά µας, ακόµα κι αν όλοι οι γύρω µας υποστηρίζουν ότι δεν θα υλοποιηθούν ποτέ! Στο µεγάλο λιµάνι το σύνθηµα "We keep on dreaming", που συναντάς σε κάθε γωνιά τόσο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όσο και του προπονητικού κέντρου του Ρέντη, δεν είναι ένα απλό σλόγκαν, γραµµένο µε σπρέι στους τοίχους. Είναι µια στάση ζωής. Είναι µια νοοτροπία µε την οποία µεγαλώνει η σύγχρονη και η επόµενη γενιά ποδοσφαιριστών που περνά το κατώφλι µιας "κυψέλης παραγωγής ταλέντων".

Κι αυτή ακριβώς η πίστη στα µεγαλύτερα όνειρα όλων των φίλων του Ολυµπιακού θα φέρει το βράδυ της Τετάρτης τους "ερυθρόλευκους" στη σέντρα του µεγαλύτερου παιχνιδιού της "αιώνιας" ιστορίας τους.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ στην κάμερα του parapolitika.gr

Πώς φτάσαμε, όμως, στο σημείο να γίνουν τα πιο τρελά όνειρα πραγματικότητα; Ποιοι ήταν οι λόγοι που έφεραν τον Ολυμπιακό στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του; Πόσοι άνθρωποι εργάζονται καθημερινά για να μπορούν οι φίλοι του Ολυμπιακού να απολαμβάνουν αυτές τις στιγμές;

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μας "ξεναγεί" στην καθημερινότητα του "ερυθρόλευκου" οργανισμού και βέβαια (ως ποδοσφαιριστής που έχει φάει τους τελικούς με το... κουτάλι) αναλύει τις παραμέτρους που μπορούν να φέρουν το πρώτο Ευρωπαϊκό στον Πειραιά. Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του Κριστιάν Καρεμπέ στο parapolitika.gr: 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1km4bwkz5c1)

ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ: Γιώργος Βαγενάς