Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι πρωταθλητής Ευρώπης και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που ανέλαβε το δύσκολο έργο να σηκώσει το κληροδότημα του πατέρα του, Παύλου, και του θείου του, Θανάση, νιώθει δικαιωμένος. 

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν βρέθηκε στο πούλμαν της ομάδας, ωστόσο προφανώς το χαμόγελό του όταν ο Παναθηναϊκός AKTOR βρισκόταν ελάχιστα δεύτερα μακριά από την κατάκτηση της Euroleague, δεν παρερμηνευόταν. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για μια προσπάθεια, στην οποία, όπως έγραψε, καλύτερα να σου πηγαίνουν κόντρα. "Ποτέ μη σταματάς να ονειρεύεσαι, κατέληξε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού AKTOR. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1kgina534x5)

Παναθηναϊκός AKTOR: Η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου


Μια παρέα ανθρώπων του "αποτελέσματος" χθες έδωσαν ένα μάθημα σε όλη την ευρωπαϊκή κοινότητα και κυρίως σε εμάς τους Έλληνες: "θέτεις τον στόχο, κόβεις τα πολλά τα λόγια, ορκίζεσαι στον εαυτό σου ότι θα πετύχεις τον στόχο και όσο κόντρα και να σου πάνε (ακομα καλύτερα να σου πάνε κόντρα - γιατί είναι δείγμα ότι εισαι στον σωστό δρόμο) με στωικότητα και σεβασμό τον πετυχαίνεις! Ποτέ μη σταματάς να ονειρεύεσαι!