Συγκινημένος και ιδιαίτερα χαρούμενος δήλωσε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο διευθυντής επικοινωνίας του Ομίλου INTRAKAT, Γιώργος Τσαπρούνης, για την μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία του Παναθηναϊκού ΑKTOR, αλλά και την χορηγία του Ομίλου στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. «Οι άνθρωποι που έχουν στελεχώσει το Παναθηναϊκό είναι επαγγελματίες, είναι νέα παιδιά, νέοι άνθρωποι με γνώσεις, με εμπειρία, με εξαιρετικούς χαρακτήρες. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Τους ευχαριστούμε και εμείς ως χορηγός. Χαιρόμαστε διπλά που φέραμε γούρι σε αυτή την συνεργασία, που φέραμε γούρι στον Παναθηναϊκό. Αλλά όλοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετικοί. Τους ευχαριστούμε πολύ και συνεχίζουμε δυνατά. Πάμε για τα επόμενα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσαπρούνης μιλώντας στους Αλέξανδρο Σόμογλου και Αλεξάνδρα Καϋμένου.

Για την τελετή ονοματοδοσίας του Παναθηναϊκού - AKTOR: «Εγώ θα σας πάω δύο μήνες πριν από την συνέντευξη παρουσίασης της συνεργασίας μας, όταν είχαμε συμφωνήσει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, με την διοίκηση του Παναθηναϊκού και περιμέναμε ώστε να ολοκληρωθεί και η τυπική εξαγορά, να εγκριθεί η τυπική εξαγορά του AKTOR από τον Όμιλο της INTRAKAT. Περιμέναμε υπομονετικά, μόλις ολοκληρώθηκε η τυπική εξαγορά, ανακοινώσαμε τη συνεργασία. Όταν καθίσαμε λίγο πριν με τον Αταμάν, πριν την συνέντευξη τύπου καταλαβαίνεις αμέσως ότι είναι ένας άνθρωπος εκτός της εμπειρίας του, ότι βλέπει πάρα πολύ μπροστά και βάζει πάρα πολύ υψηλούς στόχους. Όταν άκουσα κι εγώ, που δεν είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού, για να το ξεκαθαρίσουμε, γιατί θα πω καλά λόγια, επομένως δεν είναι λόγω αυτής της οπαδικής σχέσης, όταν μας έλεγε τα σχέδιά του και πόσο πιστεύει ότι αυτή η ομάδα με την οργάνωση, με το κλίμα που είχε αρχίσει από τότε να δημιουργείται μεταξύ των παικτών, της διοίκησης και όλων των ανθρώπων που τρέχουν την ομάδα, γιατί δεν είναι μόνο ο προπονητής, είναι ένα πάρα πολύ καλοκουρδισμένο στρατηγείο. Η μεγάλη διαφορά, ίσως, φέτος, είναι ότι οι ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού, ο κ. Γιαννακόπουλος, εμπιστεύτηκε τεχνοκράτες, στελέχωσε την εταιρία με εξαιρετικούς τεχνοκράτες και εξαιρετικούς χαρακτήρες και αυτοί βοήθησαν σημαντικά αυτούς που είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, ο προπονητής και οι παικτες να φέρουν τα χθεσινά αποτελέσματα».

Για την ανακατασκευή του ΟΑΚΑ και τον αγώνα στον Βερολίνο: «Ασφαλώς, και αυτά δεν μπορεί να μην είναι μέρος ενός πλάνου. Όποιος πήγαινε στο ΟΑΚΑ να δει, έναν οποιονδήποτε αγώνα του Παναθηναϊκού, ακόμα και ομάδες που δεν προταγωνιστούν, να τις πούμε έτσι, που να τις πούμε μικρές, που δεν είναι derby, που δεν είναι μεγάλα παιχνίδια, η ατμόσφαιρα, ο κόσμος ήταν απίστευτος. Και αυτό έχει αλλάξει και φάνηκε και στους παίκτες. Όλη αυτή η ατμόσφαιρα του γηπέδου υπήρχαν παιχνίδια, που η συνεισφορά στην νίκη του κόσμου ήταν σημαντική. Ακόμα και μέσα στο Βερολίνο. Η χθεσινή μέρα ήταν μία μαγεία. Δηλαδή, ακόμα και στα πιο δύσκολα, όταν φαίνονταν ότι η Ρεάλ χτυπάει το παιχνίδι πάρα πολύ δυνατά, ότι είναι μία εξαιρετική ομάδα, ο κόσμος δεν σταμάτησε λεπτό να φωνάζει, να χειροκροτεί, να λέει τα συνθήματά του. Και εδώ επιτρέψτε μου να πω και κάτι έτσι ως προσωπική εμπειρία. Είχα και τα παιδιά μου μαζί, την κόρη μου και το γιο στο Βερολίνο. Ήμουν αλλού εγώ, αλλού τα παιδιά, και παίρνω κάποια στιγμή το γιο μου στον ημίχρονο -και αυτός οπαδός άλλης ομάδας. Και του λέω, ρε Λουκά, το όνομά του, πώς τα βλέπεις. Μου λέει, μην ανησυχείς, η Ρεάλ, πάντα στο δεύτερο ημίχρονο, είναι κουρασμένη. Ρίχνει ρύθμος. Αυτό φάνηκε και πραγματικά και η προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός οι παίκτες του, αλλά και το κοουτσάρισμα του Αταμάν, το έβλεπες πολύ σε κάθε δευτερόλεπτο. Έβλεπε το παιχνίδι από όλες τις οπτικές γωνίες. Το κοουτσάρισμα ήταν υποδειγματικό. Και πραγματικά στο τέλος αυτή η νίκη δεν είναι μια νίκη του Παναθηναϊκού. Εννοείται ότι είναι πρωτίστως του Παναθηναϊκού. Είναι τον ανθρώπων του Παναθηναϊκού, είναι των παικτών. Αλλά είναι και όλων μας. Γιατί τέτοιες στιγμές τις χρειαζόμαστε ως χώρα και ως λαός. Πρέπει να ζούμε, να καταλαβαίνουμε ότι μπορούμε, αξίζουμε. Αρκεί να λειτουργούμε με πλάνο, με υπομονή, με επαγγελματίες και στο τέλος η επιτυχία είναι πιο κοντά από ό,τι πιστεύουμε».

Πως ήταν η συνεργασία του ομίλου INTRAKAT με τον Παναθηναϊκό AKTOR: «Εξαιρετική η συνεργασία, εξαιρετική. Το είχα πει και σε κάποιες άλλες αφορμές. Οι άνθρωποι που έχουν στελεχώσει το Παναθηναϊκό είναι επαγγελματίες, είναι νέα παιδιά, νέοι άνθρωποι με γνώσεις, με εμπειρία, με εξαιρετικούς χαρακτήρες. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Τους ευχαριστούμε και εμείς ως χορηγός. Χαιρόμαστε διπλά που φέραμε γούρι σε αυτή την συνεργασία, που φέραμε γούρι στον Παναθηναϊκό. Αλλά όλοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετικοί. Τους ευχαριστούμε πολύ και συνεχίζουμε δυνατά. Πάμε για τα επόμενα».

Για την ονοματοδοσία του Παναθηναϊκου AKTOR: «Είναι μεγάλη ευθύνη. Συχνά δυστυχώς τέτοιες συνεργασίες μεταξύ ομάδων και οργανισμών δεν πάνε πάντα καλά γιατί ο ελληνικός αθλητισμός έχει υποφέρει και συνεχίζει να υποφέρει από βία, από φασαρίες από τέτοια πράγματα. Όμως η συνεργασία αυτή επειδή από την πρώτη στιγμή το όραμα ήταν να χτιστεί μια διαφορετική ομάδα, και αυτό είναι καλό για το σύνολο του ελληνικού αθλητισμού, αν δούμε πώς μπορεί μια διαφορετική προσέγγιση, στην οργάνωση της στελέχωσης και στο κλίμα, το οικογενειακό κλίμα στις κερκίδες να αλλάξει την ομάδα και να φέρει και έσοδα βλέπουμε πώς μπορεί αυτό το πράγμα να φέρει το αποτέλεσμα που ήταν χθες».