Λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση πως είναι ξανά ζευγάρι, οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα έκαναν και το... βήμα παραπάνω. Αυτή τη φορά ανακοίνωσαν πως θα αγωνιστούν μαζί και στα courts στο μεικτό διπλό του Roland Garros.

Μαζί και στο μεικτό του Rolands Garros Τσιτσιπάς και Μπαντόσα

Η Πάουλα Μπαντόσα σε συνέντευξη της είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να προκύψει ξανά η σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Το ζευγάρι είχε χωρίσει χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά κάτι άσχημο μεταξύ τους και λίγες εβδομάδες αργότερα επιβεβαίωσαν πως είναι ξανά μαζί.

Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουν και το βήμα παραπάνω στη σχέση τους αναφορικά με το τένις, καθώς αποφάσισαν να συμμετέχουν μαζί στο μεικτό διπλό του Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα τους, αντιμετωπίζοντας το ζευγάρι Ένα Σιμπαχάρα και Ναθανιέλ Λάμονς.

Είχαν προσπαθήσει και στο παρελθόν να το κάνουν στο μεικτό του Wimbledon, αλλά η Ισπανίδα τενίστρια αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού και απέσυραν τη συμμετοχή τους. Η αλήθεια είναι όμως πως έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν μαζί σε κάποια event και τα πήγαν αρκετά καλά.