Ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να βγάλει τον Παναθηναϊκό AKTOR από το τέλμα το οποίο βρισκόταν. Βοήθησε την ομάδα να κάνει ένα απίστευτο σερί και να φτάσει στο Final Four της Euroleague. Ήταν από τους πρωταγωνιστές στον τελικό και οδήγησε τους "πράσινους" στο έβδομο αστέρι, ο λόγος φυσικά για τον Κέντρικ Ναν που το πανηγύρισε με τον δικό του τρόπο.

Η ανάρτηση του Κέντρικ Ναν για το έβδομο αστέρι του Παναθηναϊκού AKTOR

Όταν κάτι κολλούσε στον Παναθηναϊκό AKTOR ο Κέντρικ Ναν ήταν εκεί για να δώσει τη λύση. Παρόλο που είναι γεννημένος για τα μεγάλα σουτ, αποδέχθηκε το ρόλο του και άφηνε τη μπάλα στον Κώστα Σλούκα χωρίς να γκρινιάξει, γιατί ήξερε πως θα βρει την ευκαιρία του να αλλάξει τα δεδομένα.

Η υπέρβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μεσούσης της σεζόν και η κίνηση του να τον φέρει από τα... αζήτητα του NBA, μιας και δεν έβρισκε το συμβόλαιο που ήθελε, τον έκανε να αλλάξει τον τρόπο σκέψης του και να πρωταγωνιστήσει στην Euroleague

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1jvh8w2prht)
Ο Κέντρικ Ναν λίγες ώρες μετά την επιστροφή της ομάδας από το Βερολίνο και την εντυπωσιακή υποδοχή από τους φιλάθλους των "πρασίνων" στο αεροδρόμιο και στο ΟΑΚΑ, ανήρτησε στα social media ένα ποστ αναφορικά με το έβδομο αστέρι του Παναθηναϊκού AKTOR, γράφοντας πως: "Η δουλειά έγινε".