Λίγες ώρες μετά την υποδοχή του Παναθηναϊκού AKTOR στην Ελλάδα με το τρόπαιο της Euroleague, όλοι θέλουν να δουν ακόμη ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο να καταλήγει σε ελληνική ομάδα. Το κύπελλο του Europa Conference League μεταφέρθηκε στην Πλατεία Κοτζιά εν μέσω τυμπανοκρουσιών με τον Τραϊανό Δέλλα να δίνει το παρών.

Μεταφέρθηκε στην Πλατεία Κοτζιά το τρόπαιο του Conference League

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα (29/05 - 22:00) στον τελικό του Europa Conference League με στόχο το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι με τη συνέντευξη τύπου να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα (28/05 18:15).

Αναφορικά με το βαρύτιμο τρόπαιο της διοργάνωσης, βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και αρκετές ημέρες με τον κόσμο να έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του. Η κούπα μεταφέρθηκε μάλιστα πριν λίγη ώρα από το Δημαρχείο Αθηνών στην Πλατεία Κοτζιά.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος και ο πρεσβευτής του φετινού Europa Conference League, Τραϊανός Δέλλας. Οικοδεσπότης ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας που βρέθηκε στην εκδήλωση με τα τύμπανα να... βαράνε δυνατά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1l2tj70bypt)