Ο Κώστας Σλούκας το καλοκαίρι που πέρασε, πήρε τη δυσκολότερη απόφαση της καριέρας του και αποφάσισε να μετακομίσει από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό AKTOR. Παρά τις αρχικές αμφιβολίες που υπήρχαν, ο αρχηγός των "πρασίνων" έκανε την καλύτερη κίνηση οδηγώντας το "τριφύλλι" ξανά στην κορυφή της Ευρώπης.

Η ανάρτηση του αρχηγού του Παναθηναϊκού AKTOR, Κώστα Σλούκα για την 7η Euroleague

Η μετακίνηση του το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις παντού. Η κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να του προσφέρει γη και... ύδωρ για να τον πείσει μαζί μ' ένα εξαιρετικό πλάνο έκανε τον Κώστα Σλούκα να αλλάξει... πολιτείες.

Μπορεί το ξεκίνημα της χρονιάς να μην ήταν το καλύτερο δυνατό για εκείνον, με αρκετούς τραυματισμούς να τον ταλαιπωρούν, αλλά η συνέχεια ήταν ονειρική. Οδήγησε μετά από 13 χρόνια τον Παναθηναϊκό AKTOR στην κατάκτηση της Euroleague και τον έκανε να... ράψει το έβδομο αστέρι του στη φανέλα.

Ο αρχηγός των "πρασίνων" λίγες ώρες μετά την αποθεώση που δέχθηκε εκείνος και οι συμπαίκτες του από τον κόσμο του "τριφυλλιού" έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media αναφέροντας: "Μην τους λες τα όνειρα σου, δείξτα", την οποία συνόδευσε όπως αναμενόταν με τα επτά αστέρια του Παναθηναϊκού AKTOR.