Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να κατακτήσει τη 12η Euroleague της ιστορίας της, καθώς ηττήθηκε στον μεγάλο τελικό από τον Παναθηναϊκό AKTOR. Οι Μαδριλένοι όμως θέλουν να συνεχίσουν να διεκδικούν τρόπαια και γι' αυτό πριν πεινάσουν... μαγειρεύουν και συμφώνησαν σύμφωνα με δημοσίευματα να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Έντι Ταβάρες.

"Ανανέωσε για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Ταβάρες με τη Ρεάλ Μαδρίτης"

Είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους σέντερ στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Έχει δώσει τεράστια ώθηση στη Ρεάλ Μαδρίτης κάτω από τη ρακέτα ενώ η φυσιογνωμία του εμπνέει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του. Ο Έντι Ταβάρες φαίνεται πως έχει βρει την... Ιθάκη του και δεν φεύγει από εκεί.

Σύμφωμα με το δημοσίευμα της encestando, ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι συμφώνησε με τους "μερέγχες" για τα επόμενα πέντε χρόνια. Πιο συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής: 

"Η ανανέωση του Βάλτερ Ταβάρες έχει ήδη υπογραφεί. Με την επιστροφή από το Final Four που δεν ικανοποίησε τον σύλλογο επειδή η δεύτερη θέση άφησε πικρή γεύση, η Ρεάλ Μαδρίτης κλείνει σημαντικά ζητήματα. Το πρώτο ήταν το νέο συμβόλαιο του σέντερ του Πράσινου Ακρωτηρίου.

Είναι μια ανανέωση για πέντε χρόνια όπως έμαθε η ιστοσελίδα μας. Στα 32 του τον Μάρτιο, αυτή η μέγα επέκταση συμβολαίου σημαίνει ότι ουσιαστικά θα αποσυρθεί στα "λευκά". Έτσι, ο πιο κυριαρχικός σέντερ στην Ευρώπη ξεχνά το ΝΒΑ και άλλες τις προσφορές και παίρνει εγγυήσεις για το μέλλον του, την ώρα που παρέχει έναν θεμελιώδη πυλώνα στον σύλλογο, μαζί με τους Καμπάτσο και Ντεκ που έχουν επίσης μεγάλα συμβόλαια."