Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς διανύει μια σεζόν... όνειρο! Κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται στις κλήσεις της εθνικής Σερβίας για το Euro 2024 στη Γερμανία μα το πιο όμορφο γκολ το έβαλε στην προσωπική του ζωή. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ελληνίδα Ελισάβετ στην Νις της Σερβίας η οποία περιμένει το πρώτο τους παιδί. Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους για το νέο αυτό κεφάλαιο της ζωής τους!

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ελισάβετ 

γηκηκηΤο 2024 είναι αναμφίβολα η... χρονιά του Αντρίγια Ζίβκοβιτς! Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μετά τα... σπουδαία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την κλήση του στην Εθνική Σερβίας, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Ελληνίδα σύντροφο Ελισάβετ την οποία παντρεύτηκε στην Νις της Σερβίας.

Η εγκυμονούσα γυναίκα του μαγνήτισε για ακόμη μια φορά τα βλέμματα με την ομορφιά της και οι δυο τους είναι ένα αρκετά αγαπημένο ζευγάρι που ζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του μέχρι τις... επόμενες που είναι και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού.