Ο Ολυμπιακός έκανε και την τελευταία του προπόνηση πριν τον τελικό του Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα με το κλίμα να ήταν εξαιρετικό.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είχε πει νωρίτερα, στη συνέντευξη Τύπου, πως είδε την φλόγα στους παίκτες στην προπονηση που έγινε την Δευτέρα στο Ρέντη. Αυτό έδειξε ο Ολυμπιακός και στην προπόνηση που έγινε στην OPAP Arena, το γήπεδο του τελικού του Conference League, κόντρα στη Φιορεντίνα

Φυσικά δεν είναι άγνωστος αγωνιστικός χώρος καθώς οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν σε αυτό άλλες δύο φορές, φέτος, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ, για το πρτωτάθλημα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μάζεψε τους παίκτες στο κέντρο και αφού τους είπε για το πρόγραμμα ξεκίνησαν να το ακολουθούν. Φυσικά το ενδιαφέρον ήταν και στο μίνι δίτερμα που έγινε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1lee0q4bag1)

Τα δίδυμα που χρησιμοποίησε ο Μεντιλίμπαρ

Εκεί βέβαια ο Βάσκος προπονητής δεν έδειξε τις προθέσεις του για την ενδεκάδα αλλά κάποια δίδυμα που ήταν μαζί, έδειξαν πολλά.

Όπως οι Κάρμο, Ρέτσος στο κέντρο της άμυνας μιας ομάδας, αλλά και τους μπακ Ρόντινεϊ, Ορτέγκα που ήταν στην ίδια ομάδα και μπροστά τους είχαν τους Ποντένσε, Φορτούνη. Παράλληλα οι Έσε, Ιμπόρα ήταν επίσης στην ίδια ομάδα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1lf71kus109)

Τα πλάνο της ενδεκάδας που έχει ετοιμάσει ο Μεντιλίμπαρ για τον Ολυμπιακό

Αναφορικά με την ενδεκάδα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δεν αναμένεται να έχει αλλαγές σε σχέση με τους παίκτες που χρησιμοποιεί στα δύσκολα ματς. Αναμένεται να παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» σε σχηματισμό 4-3-3.

Και την ενδεκάδα που αναμένεται να χρησιμοποιήσει είναι η εξής: Τζολάκης, Ρόντινεί, Κάρμο, Ρέτσος. Ορτέγκα, Ιμπόρα, Εσε, Τσικίνιο, Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπι.


olympiakos_proponisi_15
olympiakos_proponisi_14
olympiakos_proponisi_13
olympiakos_proponisi_12
olympiakos_proponisi_11
olympiakos_proponisi_10
olympiakos_proponisi_9
olympiakos_proponisi_8
olympiakos_proponisi_7
olympiakos_proponisi_6
olympiakos_proponisi_5
olympiakos_proponisi_4
olympiakos_proponisi_3
olympiakos_proponisi_2
olympiakos_proponisi_1
olympiakos_proponisi


Οι ειδικοί ρόλοι σε Ιμπόρα, Ποντένσε

Από εκεί και πέρα θα υπάρξουν και ειδικοί ρόλοι για κάποιους παίκτες, όπως είναι ο Ιμπόρα, ο οποίος θα αποτελέσει και τον προπονητή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με την εμπειρία που έχει καθώς έχει κατακτήσει τέσσερα Europa League. Επίσης και ο Ντάνιελ Ποντένσε θα έχει ειδικούς ρόλους ενώ θα είναι και από τους παίκτες που πιθανότατα να «στοχεύσει» η Φιορεντίνα για να μπλοκάρει.

Το σίγουρο είναι πως όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι για τον τελικό. Πέραν αυτών που προορίζονται για βασικοί, υπάρχουν και αυτοί που θαα έρθουν από τον πάγκο. Ο Στέβαν Γιόβετιτς είναι ένας από αυτούς κι έχει υπηρετήσει πολλές φορές φέτος αυτό ττον ρόλο και με εξαιρετικά δείγματα.