Ο Παναθηναϊκός AKTOR για έβδομη φορά στην ιστορία του ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης και σήκωσε ξανά το βαρύτιμο τρόπαιο της Euroleague! Οι "πράσινοι" που με κατέθεση ψυχής "πάτησαν" την Ρεάλ Μαδρίτης στο παρκέ της Uber Arena, έγραψαν ξανά ιστορία και έκαναν το ευρωπαϊκό μπάσκετ να "υποκλιθεί" στο φοβερό επίτευγμα τους! Η Παρτίζαν έδωσε τα δικά της συγχαρητήρια στο "τριφύλλι" μέσα από τα social media με ειδική αναφορά στους δυο πρώην παίκτες της, Ιωάννη Παπαπέτρου και Ματίας Λεσόρ.

Τα συγχαρητήρια της Παρτίζαν σε Παναθηναϊκό AKTOR και η αναφορά σε Παπαπέτρου και Λεσόρ

Η Παρτίζαν δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR για την κατάκτηση της φετινής Euroleague, με την σερβική ομάδα μέσω από τους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media να δίνει συγχαρητήρια στο "τριφύλλι" αλλά και στους δυο πρώην παίκτες της, Ιωάννη Παπαπέτρου και Ματίας Λεσόρ που έπαιζαν στον σύλλογο υπό τις οδηγίες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και τους χαρακτήρισε ως αγαπητά μέλη της "ασπρόμαυρης" οικογένειας.

"Ήταν μία καταπληκτική σεζόν για εσάς. Ειδικά συγχαρητήρια στα αγαπητά μέλη της ασπρόμαυρης οικογένειας, Ματίας Λεσόρ και Ιωάννη Παπαπέτρου", ανέφερε στην ανάρτηση της η Παρτίζαν.