Το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων επικεντρώνεται στο πρόγραμμα του τένις με το Roland Garros να ξεχωρίζει. Η μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο και το ντέρμπι στην ACB ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης κεντρίζουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Για το προβάδισμα αγωνίζονται στα ημιτελικά της ACB Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21:30) στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών της ACB. Οι Μαδριλένοι προέρχονται από τον χαμένο τελικό στο Final Four της Euroleague κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Οι "μπλαουγκράνα" από τη πλευρά τους είχαν ήδη αποκλειστεί από τους "8" της διοργάνωσης από τον Ολυμπιακό και δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου ψάχνει το μπρέικ κόντρα στην "Βασίλισσα" για να αποκτήσει πλεονέκτημα για την πρόκριση στους τελικούς.

Να συνεχίσει νικηφόρα στο Roland Garros θέλει ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Στον δεύτερο γύρο του Roland Garros ρίχνεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς που αντιμετωπίζει τον Ντάνιελ Αλτμάιερ. Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε εύκολα με 3-0 στον πρώτο του αγώνα του Μάρτον Φούτσκοβιτς, ενώ δήλωσε πως θα αγωνιστεί και στο μεικτό διπλό με την Πάουλα Μπαντόσα.

Ο Γερμανός αντιπαλός του και νούμερο 83 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο με δυσκολία, καθώς επικράτησε του Σέρβου Λάσλο Ντιερέ με 3-2 σετ


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

11:30 EUROSPORT 2 Roland Garros - 2ος Γύρος
12:55 EUROSPORT 1 Ντάνιελ Αλτμάιερ - Στέφανος Τσιτσιπάς Roland Garros
14:00 EUROSPORT 2 Roland Garros - 2ος Γύρος
15:00 EUROSPORT 1 Roland Garros - 2ος Γύρος
17:00 EUROSPORT 2 Roland Garros - 2ος Γύρος
18:00 EUROSPORT 1 Roland Garros - 2ος Γύρος
19:00 EUROSPORT 2 Roland Garros - 2ος Γύρος
20:00 EUROSPORT 1 Roland Garros - 2ος Γύρος
20:30 COSMOTE SPORT 1 Αναντολού Εφές - Καρσίγιακα Μπάσκετ: Τουρκία
21:30 COSMOTE SPORT 8 Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα Μπάσκετ: Ισπανία
21:45 COSMOTE SPORT 9 Βενέτσια - Βίρτους Μπολόνια Μπάσκετ: Ιταλία