Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για να δώσει τον μεγάλο αγώνα στην «OPAP Arena» κόντρα στη Φιορεντίνα για τον τελικό του Europa Conference League.

Ο άλλοτε αρχηγός των Ερυθρόλευκων, Νταβίντ Φουστέρ, δεν θα μπορέσει να έρθει στη χώρα μας, όμως δεν θα μπορούσε να ξεχάσει την ομάδα της καρδιάς του, στέλνοντας το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που αγάπησε τον σύλλογο του μεγάλο λιμανιού και αγαπήθηκε όσο λίγοι από την «ερυθρόλευκη» κερκίδα.

Η ανάρτηση του Νταβίντ Φουστέρ

«Γεια σου οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα ήθελα αύριο να είμαι εκεί, αλλά τελικά δεν μπορώ. Αλλά η καρδιά και το πνεύμα μου θα είναι μαζί σας. Έχετε δείξει απίστευτη δύναμη και προσήλωση σε όλο το τουρνουά. Παίξτε με πάθος ξανά και ξέρετε πως όλοι οι οπαδοί σας θα ζητωκραυγάζουν για εσάς. Καλή τύχη στον τελικό και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Μέχρι τέλους. Τις καλύτερες ευχές μου και πάμε Ολυμπιακάρα μου», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Ισπανός, που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Ολυμπιακού.