Ο Ολυμπιακός στην μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του αλλά του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα διεκδικήσει το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο στον σπουδαίο τελικό του Europa Conference League με την Φιορεντίνα (22:00, COSMOTE SPORT 1, MEGA) στην "OPAP Arena". Ένας παλιός και αγαπημένος γνώριμος θα βρεθεί στο πλευρό των "ερυθρόλευκων", με τον Ερνέστο Βαλβέρδε που διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τους Πειραιώτες να αναμένεται στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παρακολουθήσει και να στηρίξει από κοντά την πρώην του ομάδα, ενώ το παρών θα δώσει και ο πρώην τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Κάρλος Καρβαλιάλ. Και η λίστα των... εκλεκτών δεν σταματά εκεί αφού κι άλλοι πρώην προπονητές και παίκτες έχουν λάβει πρόσκληση για τον μεγάλο τελικό!

Στην OPAP Arena για τον τελικό του Conference League του Ολυμπιακού ο Βαλβέρδε

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχαν στείλει πρόσκληση στον... εκλεκτό καλεσμένο Ερνέστο Βαλβέρδε που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον "ερυθρόλευκο" σύλλογο. Ο Βάσκος τεχνικός που διατηρεί και άψογες σχέσεις με τον φίλο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φυσικά αποδέχτηκε την πρόταση και βρίσκεται στην Αθήνα από την Τετάρτη (28/05) το απόγευμα, ενώ το βράδυ της Πέμπτης θα τον βρεί στις εξέδρες της "OPAP Arena" για να στηρίξει δια ζώσης την πρώην του ομάδα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1jx9vegtt2p)
Ο Βαλβέρδε μάλιστα υπογράμμισε ότι θα δει το παιχνίδι σαν... οπαδός αφού η αγάπη και το δέσιμο που έχει με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του είναι ισχυρό και ευχή του είναι η πρώην του ομάδα να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης υπό τις οδηγίες του πολύ καλού του φίλου, Μεντιλίμπαρ τον οποίο αποθεώνει σε κάθε ευκαιρία για το έργο που έχει κάνει στους Πειραιώτες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1jxcp7o4u6h)

Καλεσμένος και ο Καρβαλιάλ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα βρίσκεται και πρώην προπονητής των Πειραιωτών, Κάρλος Καρβαλιάλ ο οποίος βρισκόταν στο "ερυθρόλευκο"... τιμόνι μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο. Ο 58χρονος τεχνικός θα δώσει το παρών στις εξέδρες της "ΟPAP Arena" για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της πρώην ομάδας του για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου.

"Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή την ωραία χειρονομία που έκανε ο Ολυμπιακός για μένα, επιτρέποντάς μου να είμαι στον τελικό μιας διοργάνωσης στην οποία κάναμε τα δυνατά μας. Είναι μια εξαιρετική λεπτομέρεια από τον σύλλογο. Εύχομαι στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τα καλύτερα", δήλωσε ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Oι "ερυθρόλευκοι" προσκεκλημένοι, από τον Τσόρι μέχρι τον... Μιραλάς

Πέρα από τον Ερνέστο Βελβέρδε και τον Κάρλος Καρβαλιάλ έχουν προσκεκληθεί δυο ακόμη πρώην προπονητές και συγκεκριμένα οι Μάρκο Σίλβα και Πέδρο Μαρτίνς καθώς και διάφοροι παίκτες - θρύλοι που έχουν γράψει με... χρυσά γράμματα το όνομα τους στην "ερυθρόλευκη" ιστορία. Νταβίντ Φουστέρ, Τσόρι Ντομίνγκεζ, Ρομπέρτο Χιμένες, Κέβιν Μιραλάς, Αμπιντάλ, Γκιγιέρμε, Ελαμπντελαουί, Ραφίνια και Πάντελιτς. Τονίζεται ότι ξεχωριστές προσκλήσεις έχει στείλει και ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει στείλει συγκεκριμένα ήδη 30 προσκλήσεις σε πρώην παίκτες.