Ήταν 5 Σεπτεμβρίου του 2017 όταν ο 19χρονος ακόμα Παναγιώτης Ρέτσος αποχαιρετούσε με λυγμούς τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν γεμάτα δυσκολίες και ατυχίες για τον διεθνή Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Όπως, άλλωστε, και η φετινή του σεζόν: Ένα… τρενάκι συναισθημάτων, μια τρελή καθημερινότητα, που ισορροπούσε ανάμεσα στην αποθέωση και την απαξίωση. Όποια κι αν ήταν η διαδρομή, όμως, καταλήγει στη μεγάλη δικαίωση ενός παιδιού που δεν λύγισε από ατυχίες και τραυματισμούς, δεν εκτροχιάστηκε υπό το βάρος ακόμα και της απάνθρωπης κριτικής που δέχτηκε αρκετές φορές και που αρχίζει να μετατρέπεται σε ένα από τα πιο όμορφα παραμύθια της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

O Ρέτσος, ο Ολυμπιακός και ένα παραμύθι που ακόμη γράφεται... 

Πώς θυμάται, όμως, ο ίδιος ο Παναγιώτης Ρέτσος όλο αυτό το ταξίδι από εκείνο τον συγκινητικό αποχαιρετισμό στην οικογένεια του Ολυμπιακού έως την αποψινή θρυλική βραδιά της πρώτης συμμετοχής σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης;

Πώς περιμένουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες τους τη μονομαχία με τη Φιορεντίνα στον τελικό του Europa Conference League; Πώς κατάφερε να διαχειριστεί την κριτική που δέχτηκε και να φτάσει στο σημείο να διαπρέπει στους δύο ημιτελικούς με την Άστον Βίλα;

Ο Παναγιώτης Ρέτσος δίνει όλες τις απαντήσεις στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του parapolitika.gr. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1l9293t4389)

Εικονολήπτης: Γιώργος Βαγενάς