Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης παρακολουθούσε συγκινημένος το αντίο του Γιούργκεν Κλοπ στην αγαπημένη του Λίβερπουλ. Την ομάδα της καρδιάς του. Εννέα χρόνια στο "τιμόνι" της, εννέα χρόνια με χαρές, λύπες, συγκινήσεις, τρόπαια μα πάνω απ' όλα πάθος, σεβασμό και λατρεία. Το όνομα του Γερμανού προπονητή έχει γραφτεί για πάντα στην ιστορία των "Reds" και το Anfield θα μοιάζει για πάντα το ξεχωριστό σπίτι του, εκεί όπου έχει ζήσει μοναδικές στιγμές μπροστά στα μάτια των χιλιάδων οπαδών της ομάδας που "υποκλίνονται" στο μεγαλείο του και πίνουν... νερό στο όνομα του.


Η Λίβερπουλ οργάνωσε μια ειδική εκδήλωση προς τιμή του Γιούργκεν Κλοπ και ο 56χρονος τεχνικός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του στο τελευταίο του... αντίο, με την δακρυσμένη του εικόνα να "ραγίζει" καρδιές! Αποθεώθηκε, λατρεύτηκε, αγκαλιάστηκε όπως κανένας άλλος!

Δάκρυσε όλος ο πλανήτης με τον Κλοπ στο "αντίο" του στην Λίβερπουλ

Το last dance του Γιούργκεν Κλοπ ήταν μοναδικό, συγκινητικό και έκανε τον γύρο του πλανήτη. Οι άνθρωποι του συλλόγου δεν... αρκέστηκαν στο αντίο του Anfield και ετοίμασαν στον Γερμανό τεχνικό μια ειδική εκδήλωση όπως του αρμόζει. Τα δάκρυα δεν σταμάτησαν να τρέχουν στο πρόσωπο του Κλοπ, η συγκίνηση του ήταν εμφανής καθ' όλη τη διάρκεια και το χαμόγελο του αποτυπωμένο σε μόνιμη βάση για την αγαπημένη του Λίβερπουλ. 

Jurgen Klopp Talks About FSG, Sings His Own Song, Cries & Loads More In Final Goodbye To LFC Fans
Όσοι έδωσαν το παρών στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση που ήταν... αρκετοί, αποθέωσαν τον Γερμανό, ο χώρος ήταν κατάμεστος αποθέωσαν τον Γερμανό, ενώ φίλαθλοι έστησαν ένα μοναδικό... πάρτι με συνθήματα προς τιμή του. Η αμοιβαία αγάπη είναι το μεγαλύτερο κέρδος και ο Κλοπ θα ξέρει ότι θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά και το μυαλό όλων. Πήγε ως προπονητής στη Λίβερπουλ και έφυγε ως... φίλος!