Η Πολωνία και οι... αστέρες της φτιάχνουν βαλίτσες για Γερμανία, για το σπουδαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού του Euro 2024 που ξεκινά στις 14 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 14 Ιουλίου. Μια ακόμα αποστολή θα έχει... άρωμα Ελλάδας κι αυτό γιατί στις κλήσεις βρίσκεται ο μέσος της ΑΕΚ, Ντάμιαν Σιμάνσκι. Εντός της αποστολής βρίσκεται και ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι, ενώ φυσικά το όνομα που ξεχωρίζει και μαγνητίζει τα βλέμματα δεν είναι άλλο από τον Πολωνό "killer", Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Στην αντίπερα όχθη, εκτός έμεινε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι.

Με Σιμάνσκι αλλά χωρίς Ντραγκόφσκι αποστολή της Πολωνίας για το Euro 2024, 

Η Πολωνία έχει δύσκολο... έργο στον όμιλο του Euro 2024 καθώς βρίσκεται ανάμεσα σε Γαλλία, Αυστρία και Ολλανδία με την οποία θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στις 16 Ιουνίου στα γήπεδα της Γερμανίας. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ συμπεριέλαβε 26 ποδοσφαιριστές στην αποστολή η οποία έχει και ελληνικό "χρώμα". Ο χαφ της ΑΕΚ, Ντάμιαν Σιμάνσκι που έκανε μια ακόμα καλή σεζόν με την κιτρινόμαυρη φανέλα και είχε σταθερή απόδοση, βρίσκεται κανονικά στα πλάνα όπως και ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι.

Αντιθέτως ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι που ήταν και ο "ήρωας" στον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ και χάρισε στο "τριφύλλι" την πρόκριση στον τελικό, έμεινε εκτός, ενώ όλοι αδημονούν να δουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε καλή κατάσταση και να μην σταματά να τιμωρεί να αντίπαλα δίχτυα με το εθνόσημο στο στήθος για να οδηγήσει σε πρόκριση την εθνική του ομάδα!

polwnia_apostolheuro2024