Ακόμη μία γιγαντοοθόνη στήθηκε στον Πειραιά για την προβολή του αποψινού μεγάλου τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, προσφέροντας στους φιλάθλους μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ιστορικό αυτό παιχνίδι.

Το βράδυ της Τρίτης, 28 Μαΐου, με προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη, προέκυψε ένα νέο σημείο δημόσιας προβολής του αποψινού ιστορικού τελικού, που είναι ο πρώτος για ελληνική ομάδα μετά από 53 χρόνια. Κατόπιν επικοινωνίας με τον Δήμο Περάματος, οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε γιγαντοοθόνη στην Πλατεία Ηρώων, στο Πέραμα.

Γιγαντοοθόνες στον Πειραιά

Πέρα από την Πλατεία Ηρώων, γιγαντοοθόνες έχουν ήδη τοποθετηθεί στα Καμίνια, στην πλατεία "Γεωργίου Γεννηματά", και στην Πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά. Επιπλέον, γίνεται προσπάθεια να τοποθετηθεί μια ακόμη γιγαντοοθόνη στον πεζόδρομο πάνω από το Ναυτικό Μουσείο στη Ζέα.

Οι γιγαντοοθόνες αυτές προσφέρουν στους φιλάθλους του Ολυμπιακού μια μοναδική ευκαιρία να βιώσουν από κοντά την ατμόσφαιρα του τελικού και να υποστηρίξουν την ομάδα τους σε αυτήν την ιστορική αναμέτρηση.