Ο Ολυμπιακός στην μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του πέρα από τους φιλάθλους του θα έχει στο πλευρό του και διάφορες θρυλικές μορφές που έγραψαν τη δική τους "ερυθρόλευκη" ιστορία! Στον σπουδαίο τελικό του Europa Conference League με την Φιορεντίνα, οι Πειραιώτες θα έχουν μεταξύ άλλων και την στήριξη του πρώην αρχηγού τους, Ομάρ Ελαμπντελαουί ο οποίος είναι ένας από τους επίτιμους καλεσμένους και παντοτινός φίλος της ομάδας θα δώσει κανονικά το παρών στις εξέδες της "OPAP Arena" στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1m134ax3rqx)

Η ευχή του Ελαμπντελαουί στον Ολυμπιακό για το τρόπαιο του Europa Conference League

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ένας εκ των πρώην αρχηγών του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Αθήνα για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον ιστορικό τελικό των Πειραιωτών με την Φιορεντίνα. Ο Νορβηγός ακραίος αμυντικός έστειλε το δικό του... μήνυμα μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς των "ερυθρόλευκων" στα social media όπου και ευχήθηκε να πανηγυρίσει με όλους τους φιλάθλους την κατάκτηση του Europa Conference League μετά το παιχνίδι.


"Γεια σε όλους. Είμαι στην Αθήνα τώρα και νιώθω υπέροχα που είμαι εδώ μου ξανάρχονται όλες οι μνήμες στο μυαλό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ για να υποστηρίξω την ομάδα σε αυτό το μεγάλο ματς. Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα τα καλύτερα. Στους οπαδούς θα πω ενισχύστε την ομάδα, θα είμαι ένας από τους οπαδούς και εύχομαι όλοι μαζί να πανηγυρίζουμε μετά το ματς", τα λόγια του Ελαμπντελαουί.