Η Στεφανί Φραπάρ, η πρώτη γυναίκα διαιτητής που "σφυρίξε" στην χώρα μας τελικό Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη είδε το ματς να μην έχει δυο αλλά... τρία ημίχρονα! Η Γαλλίδα ρέφερι έβγαλε από τρεις κόκκινες κάρτες στο ματς, ενώ η λήξη ήταν επεισοδιακή καθώς έγινε αποδέκτης πολλών παραπόνων από την πλευρά των Θεσσαλονικιών. Η Πειραρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε γνωστές τις τιμωρίες που επέβαλλε με βάση το φύλλο αγώνα οι οποίες δεν είναι και... λίγες. Η πιο βαριά ποινή ανήκει στον Σουλεϊμάνοφ που τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές για απόπειρα βιαιοπραγίας εναντίος της Φραπάρ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1izf8vo2lpd)

Οι τιμωρίες της ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου, πέντε αγωνιστικές σε Σουλεϊμάνοφ για βιαιοπραγία

Επεισοδιακός ήταν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη όπου οι "πράσινοι" αναδείχθηκαν Κυπελλούχοι χάρη στο νικητήριο γκολ του Βαγιαννίδη στο 90+7'. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τις πολλές κάρτες και φάουλ, με την Στεφανί Φραπάρ να δείχνει σε πολλές περιπτώσεις την κίτρινη κάρτα αλλά και να αποβάλλει τρεις φορές παίκτη. Μία για το "τριφύλλι" και δυο για τους "κίτρινους".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1iy1cfbwq0x)
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με βάση τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα ανακοίνωσε τις τιμωρίες της, με την πιο βαριά να είναι αυτή του Σουλεϊμάνοφ που του επιβλήθηκε ποινή πέντε αγωνιστικών για απόπειρα βιαιοπραγίας στην Γαλλίδα διαιτητή. Παράλληλα, ο Ζαν Ζουλ τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές για την αποβολή καθώς και για εξύβριση, ενώ με μια αγωνιστική τιμωρήθηκαν Γιάννης Κώτσιρας και Βλάντιμιρ Νταρίντα λόγω των αποβολών τους.