Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο9) ήταν... απολαυστικός κόντρα στον Ντάνιελ Αλτμάιερ (No82) στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Roland Garros ωστόσο μετά από το δεύτερο σετ έκανε τα... εύκολα δύσκολα! Αν και ο αντίπαλος του μείωσε σε 1-2 και στη συνέχεια τον "δυσκόλεψε", εντέλει κατάφερε να ξεδιπλώσει την ανωτερότητα του και να πάρει τη νίκη με 3-1 η οποία τον... έστειλε στον τρίτο γύρο! Ο Έλληνας τενίστας συνεχίζει στις υψηλές... πτήσεις το ταξίδι του στο κορυφαίο γαλλικό τουρνουά όπου "διψά" για διάκριση και επιτυχία!


"Καθάρισε" τον Αλτμάιερ και... πέταξε για τον τρίτο γύρο του Roland Garros o Έλληνας τενίστας

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του Τσιτσιπά στο ματς, βρέθηκε μπροστά με 1-4 παίζοντας "σβηστά" και το μόνο που κατάφερε ο Αλτμάιερ ήταν να μειώσει σε 3-5 με love game αλλά η... απάντηση του Έλληνα τενίστα ήταν άμεση και με 3-6 κατέκτησε το πρώτο σετ βάζοντας από νωρίς τα θεμέλια για τη νίκη. Ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο σετ.

Ο Στέφανος ήταν καταιγιστικός και δεν άφηνε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Γερμανό, προηγήθηκε με 0-4 στα game, o αντίπαλος του αν και μείωσε σε 2-4 στη συνέχεια "υποκλίθηκε" στην ανωτερότητα του Τσιτσιπά που με love game και άψογο σερβίς έφτασε εύκολα στo 2-6 και στην κατάκτηση του δεύτερου σετ.


Στο τρίτο σετ, ο Αλτμάιερ έβγαλε αντίδραση και αντιστράφηκαν οι ρόλοι αφού αυτός ήταν που είχε το προβάδισμα και ο Τσιτσιπάς τον "κυνηγούσε". Ο Στέφανος ισοφάρισε σε πολλές περιπτώσεις και με το 6-6 στα game οι δυο τενίστες έλυσαν τις διαφορές τους στο tie break, εκεί όπου ο Γερμανός με φοβερή εμφάνιση νίκησε κατά κράτος τον Έλληνα τενίστα με 7-2 και μείωσε σε 1-2 στα σετ.


Με την αυτοπεποίθηση στα... ύψη ο Αλτμάιερ δυσκόλεψε τον Στέφανο στο τέταρτο σετ, προηγήθηκε με 4-3 ωστόσο από εκείνο το σημείο και έπειτα ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ισοφάρισε (4-4) και με... σύμμαχο του το σερβίς κατέκτησε το τέταρτο σετ με 4-6 και πήρε τη νίκη και την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Roland Garros.

ΤΑ ΣΕΤ: 3-6, 2-6, 7-6, 4-6