Τα μέτρα στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι δρακόντεια και αρκετά αυστηρά, με την Αθήνα να... κινείται σε ρυθμούς Europa Conference League! Η UEFA έχει συγκεκριμένο πλάνο σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή του ευρωπαϊκού τελικού του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα, κάτι που αποδεικνύεται όλες αυτές τις μέρες, με αποκορύφωμα τη σημερινή, που είναι και η μεγάλη μέρα. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία προειδοποίησε τους Έλληνες φιλάθλους οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους το μπλε εισιτήριο να φοράνε είτε ρούχα της ιταλικής ομάδας είτε να είναι ουδέτερα ντυμένοι. Με ποια ρούχα θα... απαγορεύεται η είσοδος στην "OPAP Arena";

Διαβάστε τον πλήρη οδηγό για τον σημερινό τελικό


Ακυρώνονται μπλε εισιτήρια του τελικού που ανήκουν στους οπαδούς του Ολυμπιακού

Χάμος αναμένεται να γίνει όσον αφορά τα εισιτήρια του τελικού του Europa Conference League που έχουν προμηθευτεί οι οπαδοί του Ολυμπιακού και βρίσκονται στην πλευρά των φιλάθλων της Φιορεντίνα.

Τα μπλε εισιτήρια που ανήκουν στους Ιταλούς έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται από το app της UEFA, με αρκετούς Έλληνες οπαδούς να διαμαρτύρονται πως πλέον δεν τα έχουν στην κατοχή τους. Χαρακτηριστική ήταν η οδηγία της διοργανώτριας Αρχής που ανέφερε πως θα πρέπει να βρίσκονται οι οπαδοί στο γήπεδο με ρουχισμό της Φιορεντίνα ή με ουδέτερα ρούχα κι όχι με τις εμφανίσεις των "ερυθρολεύκων".


Η προειδοποίηση της UEFA για το μπλε εισιτήριο του τελικού του Europa Conference League

Υπενθυμίζεται πως η UEFA έχει συγκεκριμένες οδηγίες ως προς την προσέλευση των φιλάθλων στην "OPAP Arena" και τα μέτρα είναι ιδιαίτερα αυστηρά. Με νέα προειδοποίησή της, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στη... σκιά των ιταλικών δημοσιευμάτων για το ενδεχόμενο να υπάρξουν είτε φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είτε της ΑΕΚ μαζί με αυτούς της Φιορεντίνα, ξεκαθαρίζει πως όσοι έχουν προμηθευτεί μπλε εισιτήριο θα πρέπει να φοράνε είτε ρουχισμό της Φιορεντίνα είτε ουδέτερα ρούχα κι αν κάποιος φοράει ρούχα άλλης ομάδας ή ακόμη και εθνικής ομάδας δεν θα του επιτραπεί η είσοδος.

Η προειδοποίηση της UEFA αναφέρει:

"Εάν έχετε μπλε εισιτήριο, πρέπει να φοράτε ρουχισμό της Φιορεντίνα ή ουδέτερο ρουχισμό για να αποκτήσετε πρόσβαση στο γήπεδο. Η είσοδος δεν θα σας επιτραπεί εάν φοράτε ρούχα οποιασδήποτε άλλης ομάδας ή και εθνικής ομάδας".

uefa_proeidopoihsh