Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε τη μεγάλη απόφαση το περασμένο καλοκαίρι να αλλάξει τα πάντα στον Παναθηναϊκό AKTOR με στόχο να τον οδηγήσει ξανά στην κορυφή της Ευρώπης. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς -μάνατζερ του Εργκίν Αταμάν- αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον μεγαλομέτοχο των "πρασίνων" και πώς ξεκίνησαν όλα.

Η ιστορία πίσω από τη συνεργασία Παναθηναϊκού AKTOR και Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε ύστερα από 13 χρόνια στην κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας την έβδομη Euroleague της ιστορίας του. Οι αλλαγές στο ρόστερ του καλοκαιριού και η πρόσληψη του Εργκίν Αταμάν άλλαξαν τη σύγχρονη ιστορία των "πρασίνων". 

Όλα όμως ξεκίνησαν όπως αποκάλυψε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς -μάνατζερ του Τούρκου προπονητή-, που δημοσίευσε στα social media τη συνομιλία που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το μέλλον του Εργκίν Αταμάν μετά τα περσινά Playoffs.

Χαρακτηριστικά, ο κορυφαίος μάνατζερ έστειλε στον μεγαλομέτοχο πως αν ήθελε να κάτι πολύ μεγάλο τη χρονιά που έρχεται η επιλογή του Αταμάν θα ήταν καλύτερη από κάποιο Ισπανό προπονητή (με τον Πάμπλο Λάσο να ακούγεται έντονα εκείνη την περίοδο).

Ο Ραζνάτοβιτς συνέχισε και σχολίασε: "Θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα. Απλά να ξέρεις ότι αν ενδιαφέρεσαι, δεν είναι απίθανο να συμβεί. Τα λέμε μετά τα Playoffs της Euroleague", με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να απαντά: "Γεια σου, ο Αταμάν είναι το αγαπημένο μου πρόσωπο σε όλη τη Euroleague. Ενδιαφέρομαι πολύ. Θα σου τηλεφωνήσω σύντομα".



Τα αποτελέσματα είναι γνωστά και ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι ξανά πρωταθλητής Ευρώπης, με άπαντες στο στρατόπεδο των "πρασίνων" να είναι δικαιωμένοι για την επιλογή του Τούρκου προπονητή και όχι μόνο.