Λίγες ώρες πριν το μεγάλο τελικό του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα, η UEFA παρέθεσε δείπνο στο Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" με τους μεγαλομέτοχους των δύο ομάδων να δίνουν το παρών μαζί με μέλη των διοικήσεων αλλά και της ΕΠΟ.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη πριν από τον τελικό του Conference League

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, σχολίασε την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αλλά και πόσο λείπει από τον Ολυμπιακό ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Θέλουμε να κάνουμε πράξη το σύνθημα των οπαδών. Μπαίνουμε στη χρονιά των 100 χρόνων μας και το μόνο τρόπαιο που λείπει είναι ένα ευρωπαϊκό. Όταν ήμουν μικρός και βρισκόμουν με τον πατέρα μου στο εξωτερικό, έλεγα ότι μία μέρα ο Ολυμπιακός θα φτάσει σε έναν ευρωπαϊκό τελικό και ήρθε η στιγμή που συνέβη.

Το σημείο-"κλειδί" για να φτάσουμε εδώ ήταν η πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Φέραμε έναν καταξιωμένο προπονητή, ο οποίος πέρυσι πήγε με τη Σεβίλλη στον τελικό και κατέκτησε το τρόπαιο και θα είναι μαζί μας και στη συνέχεια. Ο προπονητής και οι παίκτες έκαναν σπουδαία πράγματα, πήραν δύσκολες προκρίσεις και ο Ολυμπιακός πανάξια βρίσκεται στον τελικό του Conference League.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1m9p3wcax6p)


Το άγχος της Φιορεντίνα και το σχόλιο του Τάκη Μπαλτάκου

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο πρόεδρος της Φιορεντίνα που ανέφερε: "Έχουμε άγχος, γιατί χάσαμε πέρυσι τον τελικό στο τελευταίο λεπτό, αλλά δείξαμε χαρακτήρα, επιστρέψαμε και είμαστε ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση", ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ανέφερε:

"Είμαστε ένας φιλόξενος λαός. Και θα είμαστε ακόμη πιο ευχαριστημένοι αν η ελληνική ομάδα κατακτήσει το τρόπαιο του Conference League, καθώς δεν υπάρχει ελληνική ομάδα σε συλλογικό επίπεδο που να έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό Κύπελλο".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1m9bjszxl5t)