Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο μεγαλύτερο μέρος του τελικού του Europa Conference League και κατάφερε να γίνει ο πρώτος σύλλογος στο ελληνικό ποδόσφαιρο που κατακτάει ευρωπαϊκό τρόπαιο. Ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ήταν ο Στέφαν Γιόβετιτς που σε δηλώσεις του αφιέρωσε τη νίκη και την κούπα στον πατέρα του.

Στον πατέρα του αφιέρωσε το Conference League ο Στέφαν Γιόβετιτς

Ο Στέφαν Γιόβετιτς είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα της Φιορεντίνα και ήταν από εκείνους που στο τέλος του αγώνα πήγε να παρηγορήσει κάποιους από τους πρώην συμπαίκτες του. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μάλιστα μετά το τέλος του δήλωσε πως:

"Είναι απίστευτο, δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Το περίμενα πολύ καιρό, όπως και ο Ολυμπιακός. Όσα έχουμε πετύχει είναι εκπληκτικά, περάσαμε τη Φενέρ, τη Μακάμπι και πολλές σπουδαίες ομάδες, την Άστον Βίλα. Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα", ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον πατέρα του και ανέφερε:

"Το αφιερώνω στην οικογένεια μου και τον πατέρα μου που δεν είναι πια εδώ. Πρέπει να γιορτάσουμε, να το ευχαριστηθούμε. Η γυναίκα μου ξέρει τι έχω περάσει και είναι δίπλα μου. Το αφιερώνω στα παιδιά μου, είμαι περήφανος".

  Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1mh500q6krt)