Μπορεί να ήρθε στην Ελλάδα και να μην έκανε αίσθηση στα... αυτιά των οπαδών του Ολυμπιακού το όνομα του. Δέκα μήνες μετά την ανακοίνωση του από τους "ερυθρόλευκους" ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έδωσε στους Πειραιώτες το τρόπαιο του Europa Conference League και έγινε ο πρώτος σκόρερ σε όλες τις διοργανώσεις της UEFA.

Πρώτος σκόρερ σε όλες τις διοργανώσεις της UEFA ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό του Europa Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτάει ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο. "Ήρωας" για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν ξανά ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1mgswcmk8xt)
Ο Μαροκινός επιθετικός πήρε την... μπαγκέτα από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και με το γκολ του στον τελικό έγινε ο πρώτος σκόρερ σε όλες τις διοργανώσεις της UEFA. Ο σέντερ φορ των "ερυθρόλευκων" πέτυχε τρία γκολ στους ομίλους του Europa League και άλλα 11(!) στα νοκ άουτ του Europa Conference League.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0zg4djiixh5)
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί άφησε πίσω του παίκτες όπως οι Χάρι Κέιν και Κιλιάν Εμπαπέ που σταμάτησαν στα οκτώ γκολ στο Champions League, ενώ στα δέκα έφτασε ο Ομπαμεγιάνγκ με τη φανέλα της Μαρσέιγ στο Europa League.