Έγραψε ιστορία χθες ο Ολυμπιακός, κατακτώντας στην «Opap Arena» τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο ελληνικής ομάδας σε επίπεδο ανδρών, καθώς επιβλήθηκε της Φιορεντίνα με 1-0 στον τελικό του Conference League, χάρη σε γκολ του Ελ Κααμπί στο 116ο λεπτό (παράταση).

*Διαβάστε εδώ: Ολυμπιακός: Δεν ξανάγινε τέτοιο ξενύχτι! Καρέ καρέ η υποδοχή των “ερυθρόλευκων” Κυπελλούχων Ευρώπης στον Πειραιά! (Φωτογραφίες και βίντεο)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σήκωσε το τρόπαιο του Conference League με τον Κώστα Φορτούνη στον ουρανό του Πειραιά, προκαλώντας φρενίτιδα ενθουσιασμού στους οπαδούς του Ολυμπιακού που έκαναν τη νύχτα μέρα, πανηγυρίζοντας για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας τους.


Πάρτι μέχρι το πρωί στον Πειραιά

Μετά το τέλος του τελικού του Conference League και την απονομή του τροπαίου στον Ολυμπιακό, το πάρτι συνεχίστηκε στον Πειραιά, με τους πανηγυρισμούς να κορυφώνονται με την άφιξη της αποστολής των «ερυθρόλευκων» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου στήθηκε ειδική εξέδρα για τη φιέστα της κατάκτησης του ιστορικού ευρωπαϊκού τίτλου.

Πιο αξέχαστη θα μείνει η στιγμή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Κώστας Φορτούνης σηκώνουν στον ουρανό του Πειραιά το τρόπαιο του Conference League, μέσα σε αποθέωση από χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τούς αφιέρωσε το τρόπαιο και δήλωσε: «Το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα. Για τον Ολυμπιακό μας, για τον Πειραιά μας, για την Ελλάδα μας. Αυτή τη νύχτα θέλω να τη χαρούμε ιδιαίτερα ο ατελείωτος λαός μας, οι παίκτες μας, ο μεγάλος προπονητής μας και όλοι εσείς που μας δώσατε τη δύναμη να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Ζήτω ο Ολυμπιακός, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω η Ελλάδα. Να είστε όλοι καλά».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1mlwimkcwo9)