Το μενού των αθλητικών μεταδόσεων περιλαμβάνει σπουδαίες μονομαχίες στο χώρο του τένις. Οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Νόβακ Τζόκοβιτς ρίχνονται στη μάχη του τρίτου γύρου του Roland Garros, ενώ στο πρόγραμμα του μπάσκετ ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Περιστέρι για τα Playoffs της Basket League.

Ολυμπιακός και Περιστέρι στα ημιτελικά της Basket League

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Περιστέρι (20:15) στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στα Playoffs της Basket League. Οι "ερυθρόλευκοι" επιστρέφουν στην ελληνική πραγματικότητα με μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα μετά την τρίτη θέση που πήραν στο Final Four της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζει να παθαίνει το ένα... σοκ μετά το άλλο, καθώς είδε τον Μουσταφά Φαλ να τίθεται νοκ - αουτ για τη συνέχεια της Basket League λόγω ενός τραυματισμού που οφείλεται στην υπερβολική κόπωση, με τους Πειραιώτες να μένουν με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και... βοήθειες από τη θέση "4".

Ο Ολυμπιακός άφησε εκτός συνέχειας του πρωταθλήματος την ΑΕΚ με δύο νίκες ενώ από τη πλευρά της, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη πήρε την πρόκριση με δύο επικρατήσεις κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου και είχε τις απαιτούμενες ημέρες για να ξεκουραστεί για τα μεγάλα αυτά παιχνίδια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1cw8o93eyw9)
Ο ομοσπονδιακός προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τους "ερυθρόλευκους" και θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Η έλλειψη λύσεων στη θέση "5" για τους Πειραιώτες δεν δίνει απαραίτητα προβάδισμα στην ομάδα των Δυτικών προαστίων μιας και μόνο ο Ρένφρο δείχνει να μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1draedhdhfd)

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

12:00 EUROSPORT 2 Μιομίρ Κετσμάνοβιτς - Ντανιίλ Μεντβέντεφ, Roland Garros
13:00 EUROSPORT 1 Μογιούκα Ουτσιτζίμα - Αρίνα Σαμπαλένκα, Roland Garros
14:00 EUROSPORT 2 Αράντσκα Ρους - Έλενα Ριμπάκινα, Roland Garros
15:00 EUROSPORT 1 Ελίνα Σβιτολίνα - Νταιάν Παρί, Roland Garros
16:30 EUROSPORT 2 Αλεξάντερ Ζβέρεφ - Ντειβίντ Γκοφέν, Roland Garros
17:00 EUROSPORT 1 Νόβακ Τζόκοβιτς - Ρομπέρτο Μπαένα, Roland Garros
20:15 ΕΡΤ 3 Ολυμπιακός - Περιστέρι Stoiximan Basket League
20:30 COSMOTE SPORT 7 Φενερμπαχτσέ - Μπεσίκτας Μπάσκετ: Τουρκία
21:30 COSMOTE SPORT 6 Ράιαν Νεκάρ - Μαγδεμβούργο Liqui Moly Bundesliga
21:30 COSMOTE SPORT 8 Ουνικάχα Μάλαγα - Μούρθια Μπάσκετ: Ισπανία
21:45 COSMOTE SPORT 9 Μπρέσια - Αρμάνι Μιλάνο Μπάσκετ: Ιταλία