Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτάει ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο και άπαντες στον σύλλογο το πανηγύρισαν με την καρδιά τους. Στον τελικό του Europa Conference League βρέθηκε και η Δούκισσα Νομικού μαζί με τον γιο της... Σάββα Θεοδωρίδη, που αφιέρωσε τη νίκη των "ερυθρολεύκων" στον... παππού Σάββα.

Αφιέρωσε το τρόπαιο του Conference League στον Σάββα Θεοδωρίδη η Δούκισσα Νομικού

Όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οι νίκες σαν εκείνη κόντρα στη Φιορεντίνα του Ολυμπιακού δεν είναι μόνο αφιερωμένες σε αυτούς που ζουν, αλλά και σε αυτούς που θα ήθελαν όσο τίποτα να βρίσκονται στο γήπεδο να πανηγυρίσουν μαζί τους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1mo0d1lvs1l)
Ένας από εκείνους είναι η θρυλική φιγούρα στην ιστορία του Ολυμπιακού, ο Σάββας Θεοδωρίδης, που... έστειλε τον εγγονό του στο γήπεδο στη θέση του και είδε από κοντά τους "ερυθρόλευκους" να σηκώνουν το Europa Conference League. Η Δούκισσα Νομικού που είναι παντρεμένη με τον γιο του, Δημήτρη Θεοδωρίδη, βρέθηκε στο γήπεδο και του το αφιέρωσε.

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για τον Σάββα Θεοδωρίδη

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια ανήρτησε μία φωτογραφία στα social media με τον γιο της και εγγονό του Σάββα Θεοδωρίδη και ανέφερε: "Πήραμε το ευρωπαϊκό και το είδε και ο... Σάββας Θεοδωρίδης. Μπράβο!", σε μία ομολογουμένως συγκινητική στιγμή, με τον μικρό Σάββα να απολαμβάνει ό,τι... δεν πρόλαβε ο παππούς του.