Αν νομίζετε ότι η… τρέλα και η «παράνοια» για το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου (σε συλλογικό επίπεδο) περιορίστηκε στις εξέδρες της «Opap Arena», την πλατεία Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά, κάθε γωνιά της Ελλάδας που χτυπούν «ερυθρόλευκες» καρδιές ή κάθε γωνιά της υφηλίου που υπάρχουν Ολυμπιακοί… κάνετε λάθος!

Στα τηλεοπτικά κανάλια ο… παροξυσμός χτύπησε κόκκινο με γνωστούς «ερυθρόλευκους» παρουσιαστές και καλεσμένους να γίνονται μικρά παιδιά και να πανηγυρίζουν με ξεχωριστό τρόπο την υλοποίηση ενός απλησίαστου (μέχρι χθες) ονείρου!

Η κούπα του Ολυμπιακού και η... ντουντούκα του Φραγκολιά

Πρώτος και καλύτερος ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος εμφανίστηκε στο στούντιο του Alpha με… ντουντούκα!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1mqbl5wig01)

Στο Star η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές τους χορεύοντας στους ρυθμούς της «θάλασσας του Πειραιά».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1mrkwvx8ysh)

Στα ερυθρόλευκα η Δανάη Μπάρκα και... τρέλα στα στούντιο του Mega

Τα στούντιο, φυσικά, στα οποία στήθηκε ολοήμερο… πάρτι ήταν αυτά του Mega! Εκεί που ακόμη και οι εικονολήπτες και floor manager πήγαν στη δουλειά τους με κασκόλ του Ολυμπιακού, με τη Δανάη Μπάρκα να δανείζεται ένα από αυτά για να ξεκινήσει ντυμένη στα ερυθρόλευκα την εκπομπή της!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ms359lar89)

Από την πρωινή εκπομπή του Mega παρέλασαν πλήθος επωνύμων που έζησε από κοντά τη θρυλική βραδιά του Ολυμπιακού, με τη Μαρία Μπεκατώρου να αφηγείται τη δική της εμπειρία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ms54i8gk01)

Το δικό του… στιχουργικό ρεσιτάλ έδωσε και ο Γιώργος Τσαλίκης…

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1msihnd6j7t)

Ουκ ολίγοι παρουσιαστές και πανελίστες εμφανίστηκαν με τυλιγμένο το κασκόλ του Θρύλου στον λαιμό τους, όπως το έπραξε για παράδειγμα ο Βαγγέλης Περρής στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1mt3fw7d3x5)