Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού ενώνει και δικαιώνει όλες τις γενιές των «ερυθρόλευκων» που έφτασαν στην πηγή, αλλά δεν τα κατάφεραν, ανέφερε ο πρώην αμυντικός των Πειραιωτών Γιώργος Αμανατίδης για την τεράστια επιτυχία και την κατάκτηση από τους Πειραιώτες του Conference League.

«Όσο προχωρούσε η ομάδα και έπαιρνε την πρόκριση από αντίπαλο σε αντίπαλο, το πίστευα περισσότερο. Όταν έφτασε στον τελικό είπα πως "το πήραμε" και απλά δεν το έχουμε σηκώσει. Βέβαια το ζούμε πολύ, γιατί το έχουμε ζήσει σε όλο του το μεγαλείο. Φυσικά και ήταν χέρι που δεν έδωσε πέναλτι. Ήταν κάτι που έγινε για όλους μας, αυτή η επιτυχία που έγινε με εντυπωσιακό τρόπο ήταν για αρκετές γενιές Ολυμπιακών που έφτασαν στην πηγή και δεν έπιναν νερό», είπε αρχικά ο Γιώργος Αμανατίδης μιλώντας στο «Πάμε Δανάη» για την ιστορική βραδιά.

"Ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης πραγματοποίησε ένα από τα μεγαλύτερά του όνειρα"

«Η ομάδα κατέθεσε ψυχή και σώμα στο γήπεδο, πήρε αυτό που της άξιζε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή και κυρίως στον πρόεδρο, κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη, που ένα από τα μεγαλύτερά του όνειρα έγιναν πραγματικότητα και την ίδια στιγμή έβαλε έναν νέο στόχο: το Europa League», υπογράμμισε ο Αμανατίδης για την επιτυχία του Ολυμπιακού και τη στήριξη του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Για τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: «Ο Μεντιλίμπαρ ανέλαβε τον Φεβρουάριο, σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση την ομάδα. Είχαν αλλάξει 2 προπονητές και ήρθε ως τρίτος για να βάλει κάποια πράγματα σε μία σειρά. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει μαγικό ραβδί, παρά μόνο δουλειά και πειθαρχία. Έδειξε εμπιστοσύνη στο ρόστερ και είπε στον καθένα τι περιμένει από αυτόν. Είναι πολύ σημαντικό το timing και εκεί που ο πρόεδρος, κ. Μαρινάκης, αποφασίζει να δώσει τα κλειδιά της ομάδας σε έναν προπονητή ύστερα από μία ήττα με 4-1. Αυτό δεν γίνεται εύκολα».

"Ο Ρέτσος κατέθεσε ψυχή χθες – Είναι αδικημένος παίκτης"

Θεωρώ ότι ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι αδικημένος παίκτης, είναι ένα παιδί του Ολυμπιακού, από τις ακαδημίες του μαζί με τον Τζολάκη. Ο Παναγιώτης παίζει και ζει το παιχνίδι σαν γνήσιος Ολυμπιακός, σαν γνήσιος γαύρος. Κατέθεσε ψυχή χθες. Ήταν επιβλητικός. MVP θα έβαζα τον Μεντιλίμπαρ, έχει κάνει θαύματα. Μακάρι και άλλες ελληνικές ομάδες να φτάσουν σε αντίστοιχη επιτυχία, αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο», τόνισε ο Γιώργος Αμανατίδης για τον Παναγιώτη Ρέτσο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1msmq2h3efd)