Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν σε σπίτια και καφετέριες κατά τη διάρκεια του τελικού του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα, με τους "ερυθρόλευκους" οπαδούς να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς κατά τη διάρκεια αλλά και στο τέλος του αγώνα.

Τρελοί πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο και οι οπαδοί των "ερυθρολεύκων" το απόλαυσαν με την ψυχή τους. Το γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί τους έστειλε στα ουράνια και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ήταν το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς.


Πολλά "ερυθρόλευκα" σπίτια σείστηκαν από την τρέλα των οπαδών των Πειραιωτών που δε σταμάτησαν να τραγουδούν για την επιτυχία της ομάδας τους.

Οι καρέκλες στον αέρα και ο... ταλιμπάν θείος Σπύρος του Ολυμπιακού

Άλλοι δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν, με τις καρέκλες να... πληρώνουν τη νύφη κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στο γκολ του Μαροκινού επιθετικού.

@axillakos0 Κυριολεκτικά νιώσαμε σαν να πανηγυρίζουμε πρώτη φορά ##olympiakos ♬ πρωτότυπος ήχος - Axilleas🥷

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι διαφορετικοί τρόποι εκδήλωσεις του θαυμασμού που θύμισαν μία από τις πιο επικές σκηνές του "Ευτυχισμένοι Μαζί", της θρυλικής σειράς του Μέγκα.

@katkoutsiouba Ο θειος σπυρος εχει γινει ταλιμπαν🔴⚪️…#fyp #foryou #foryourpage #viral #greece #olympiakos #conferenceleague #champions @georgia.kondili ♬ πρωτότυπος ήχος - katerinakoutsiouba

Το "Bella Ciao" των Ελλήνων και τα απίστευτα ξεσπάσματα των οπαδών του Ολυμπιακού

Κάποιοι βέβαια δεν μπορούσαν να πιστέψουν καλά καλά του επίτευγμα του Ολυμπιακού, με αρκετούς οπαδούς να κάνουν το σταυρό τους και άλλους να κλείνει η φωνή τους.



Υπήρξαν και οι φίλαθλοι των "ερυθρολεύκων" που πανηγύρισαν με πιο... ιταλικό τρόπο βάζοντας το "Bella Ciao", στέλνοντας το δικό τους μήνυμα στην Φιορεντίνα.