Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στα ομαδικά αθλήματα και αυτή τη φορά ήταν η σειρά για το ποδόσφαιρο. Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 1-0 της Φιορεντίνα στον τελικό του Europa Conference League και μπήκαν σ' ένα κλειστό κλαμπ ομάδων όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Έγραψε ιστορία και έφτασε την ΤΣΣΚΑ στα ομαδικά αθλήματα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα από το να κλείσει 100 χρόνια ιστορίας και συνεχίζει να κάνει υπερήφανους τους οπαδούς του σε όλα τα αθλήματα. Έλειπε από την ομάδα των Πειραιωτών το ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο και ο Αγιούμπ ελ Κααμπί φρόντισε να το κανονίσει κι αυτό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1mgghlewbrl)
Μετά την κατάκτηση της κούπας οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν σ' ένα πολύ κλειστό κλαμπ, καθώς έγιναν η δεύτερη ομάδα στην Ευρώπη που έχει σηκώσει ευρωπαϊκό τρόπαιο στα τέσσερα ομαδικά αθλήματα, με τον Θρύλο να έχει πλέον στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο βόλεϊ και στο πόλοενώ έχασε στα πέναλτι στον τελικό του European Cup στο χάντμπολ από τη Βάλουρ.

Ο άλλος σύλλογος που το έχει καταφέρει είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τη ρωσική ομάδα να έχει στα ίδια ακριβώς αθλήματα ευρωπαϊκά τρόπαια από την πλευρά της.