Ο Ολυμπιακός όπως φάνηκε δεν τρέλανε μόνο τους Έλληνες σπίκερ με το απίστευτο επίτευγμα του, μιας και ο σχολιαστής του TNT Sport πανηγύρισε με το δικό του τρόπο τη νίκη των "ερυθρολεύκων" στον τελικό του Europa Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα.

Απίστευτη περιγραφή για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό

Του έλειπε το ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο, πλέον είναι κι αυτό στη κατοχή του. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στα ομαδικά αθλήματα και να κάνει υπερήφανους τους οπαδούς του. Μετά το τελευταίο σφύριγμα του Πορτογάλου διαιτητή οι "ερυθρόλευκοι" σήκωσαν στον ουρανό το τρόπαιο του Europa Conference League.

Πέρασαν από... σαράντα κύματα για να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής, με τις απίστευτες προκρίσεις στο νήμα κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φενερμπαχτσέ αλλά και τις ολοκληρωτικές εμφανίσεις στους διπλούς αγώνες απένατι στην Άστον Βίλα.

Οι Πειραιώτες έκαναν πολύ κόσμο να τρελαθεί με τα επιτεύγματα τους κι ένας από αυτούς ήταν ο σχολιαστής του TNT Sport που περιέγραψε τον τελικό του Europa Conference League και παραδέχθηκε την ανωτερότητα των "ερυθρολεύκων" στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης λέγοντας πως αξίζει το τρόπαιο.

Χαρακτηριστικά ο σπίκερ ανέφερε πως: "Ο Ολυμπιακός είναι ο νικητής του Europa Conference League για το 2024. Τι κατόρθωμα ήταν αυτό; Στην έδρα της μεγάλης του αντιπάλου, ΑΕΚ. Ο Πειραιάς θα... φλέγεται. Μία νίκη που πραγματικά άξιζε ο Ολυμπιακός."

Olympiacos lift the UEFA Europa Conference League after defeating Fiorentina in Athens 🏆 #UECL