Τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, λίγες ώρες μετά τον ιστορικό θρίαμβο στον τελικό του Conference League. 

Ένα εξ αυτών αφορά τον Νταβίντ Κάρμο, τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο δανεικός από την Πόρτο (με οψιόν αγοράς 18 εκατ. ευρώ) και ήταν από τους κορυφαίους των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός θέλει σύμφωνα με το πορτογαλικό maisfutebol.iol.pt να επεκτείνει τον δανεισμό του για έναν ακόμη χρόνο, πληρώνοντας ενοίκιο 1 εκατομμύριο και βάζοντας ρήτρα αγοράς 12 εκατ. το καλοκαίρι του 2025.


carmo-dimosieuma


Ωστόσο, αυτή η υπόθεση δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει τόσο γρήγορα, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να λήξει οριστικά το ζήτημα προπονητή στην Πόρτο.
Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με τον οποίο ήρθε σε προστριβή ο Κάρμο και τέθηκε στο περιθώριο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αποχωρεί από την ομάδα μετά την εκλογή στη θέση του προέδρου του Αντρέ Βίλας Μπόας. Κι αυτό δημιουργεί νέα δεδομένα, καθώς οι «δράκοι» θα έχουν ως προτεραιότητα την εύρεση νέου προπονητή, ο οποίος και θα αξιολογήσει την περίπτωσή του. Πάντως, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Πόρτο δεν θα ήταν αρνητική στο να τον πουλήσει από τώρα, χωρίς όμως να ελπίζει ότι θα μπορέσει να πάρει τα χρήματα της ρήτρας.