Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν επικός στο Final 4 του Βερολίνου για να κατακτήσει την Euroleague και να... ράψει το 7ο αστέρι στην φανέλα του.

Η επόμενη μέρα στη Euroleague θέλει την διοργανώτρια αρχή να "τρέχει" πολλά θέματα με πρώτο από όλα το που θα γίνει το Final 4 του 2025.

Ο Ντέγιαν Μποντίρογκα, ο οποίος έχει αναλάβει τα ηνία αποκάλυψε τις τρεις πόλης που έχουν ξεχωρίσει.

Πρόκειται για το Άμπου Ντάμπι, τη Βαρκελώνη και το Βελιγράδι. Μιλώντας στη σερβική TV Nova, ρωτηθηκε μεταξύ άλλων για τις υποψήφιες πόλεις, όπου απάντησε: "Αρχικώς, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι το Βελιγράδι φιλοξένησε άψογα δυο διοργανώσεις τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον έχει σημαντικές πιθανότητες να διοργανώσει εκ νέου το Final Four.

Θα ληφθούν υπόψη διάφορες παράμετροι όπως επί παραδείγματι το γήπεδο, η χωρητικότητα και οι εγκαταστάσεις που απαιτούνται. Ο ανταγωνισμός για την επόμενη χρονιά αφορά το Άμπου Ντάμπι, τη Βαρκελώνη και το Βελιγράδι. Η απόφαση θα παρθεί μέσα στον επόμενο μήνα".

Το Αμπού Ντάμπι δεν είναι μια έκπληξη πάντως. Στη Euroleague θέλουν να "μπουν" και στον αραβικό κόσμο που είναι μια τεράστιοα αγορά για να μπορέσουν να φέρουν περισσότερα έσοδα.

Είναι καιρός τώρα που γίνεται λόγος ακόμα και για την δημιουργία ομάδας που θα έχει βάση το Αμπού Ντάμπι και θα μετάσχει στη Euroleague.