Την ευκαιρία να αποθεώσουν για ακόμη μία φορά τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR θα έχουν οι οπαδοί των "πρασίνων" στο ΟΑΚΑ, με το "τριφύλλι" να ετοιμάζει τη δική του φιέστα κόντρα στον Άρη στην αναμέτρηση για τα ημιτελικά της Basket League, σ' έναν αγώνα που ξεχωρίζει στις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. 

Κάνει τη φιέστα του για τη Euroleague κόντρα στον Άρη ο Παναθηναϊκός AKTOR

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τον Άρη (20:00 ΕΡΤ3) για τον πρώτο ημιτελικό των Playoffs της Basket League. Οι "πράσινοι" πετούν στα... ουράνια μιας και γύρισαν θριαμβευτές από το Final Four του Βερολίνου κατακτώντας την έβδομη Euroleague της ιστορίας τους.

Η αρμάδα του Εργκίν Αταμάν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και σήκωσε το τρόπαιο δίκαια. Τώρα επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα και θα τα δώσει όλα για να στεφθεί ξανά πρωταθλήτρια στη Basket League.

Στο γήπεδο αναμένεται να υπάρξουν πολλές εκπλήξεις από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με το λάβαρο του έβδομου ευρωπαϊκού τροπαίου να ανεβαίνει στον ουρανό του ΟΑΚΑ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στον αγώνα θα βρίσκεται και ο Νίνο που θα τραγουδήσει το "Μέχρι Τέλους"

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τον κόσμο που έχει εξαντλήσει τα εισιτήρια από τις πρώτες κιόλας ώρες να βρεθούν μία ώρα τουλάχιστον νωρίτερα στο γήπεδο για να τιμήσουν τους παίκτες που θα εμφανιστούν με τη φανέλα με τα 7 αστέρια πάνω

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1jwz6qbbt6h)
Από τη πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από μία τεράστια πρόκριση στο πρωτάθλημα κόντρα στον Προμηθέα Πατρών με σουτ... προσευχή του ηγέτη του φέτος, Βασίλη Τολιόπουλου. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη είναι η μοναδική που έχει κερδίσει φέτος το "τριφύλλι" και μάλιστα μέσα στο ΟΑΚΑ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyxbky4sazy1)