Λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρολεύκων» Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε ότι το συγκεκριμένο τρόπαιο αφιερώνεται στον πατέρα του Μιλτιάδη, στον θρυλικό Σάββα Θεοδωρίδη αλλά και στα θύματα της Θύρας 7. Μάλιστα όπως είπε το βαρύτιμο τρόπαιο θα πήγαινε και στο μνημείο της Θύρας 7 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η υπόσχεση του κ. Μαρινάκη έγινε πράξη νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης.

«Όσα χρόνια ταξίδευα έβλεπα παιδιά από όλο τον κόσμο να φεύγουν στενοχωρημένοι για ορισμένες άτυχες ή κακές στιγμές, είτε στην Ιταλία, είτε στην Αγγλία, στην Ισπανία, στο ΟΑΚΑ, στον Πειραιά. Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό-γιατί δεν αγοράζεται, είναι ιδέα-ήθελα να δω αυτά τα παιδιά χαρούμενα γιατί τους αξίζει. Σήμερα δεν είναι ένα όνειρο τρελό, είναι πραγματικότητα, εδώ στην Ελλάδα.

Είχαμε μια πολύ καλή φιλοξενία στη Νέα Φιλαδέλφεια και θέλω να τους ευχαριστήσω. Σήμερα θα γιορτάσει όλη η Ελλάδα. Ήταν κάτι που χρωστάγαμε σε όλους τους Έλληνες, στα παιδιά που έχουν φύγει, τον πατέρα μου, τον Σάββα, στη Θύρα 7», ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1mo0d1lvs1l)