Ο Ολυμπιακός ήταν συγκλονιστικός στο Conference League για να φτάσει έως τον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο με το 1-0 απέναντι στην Φιορεντίνα στην παράταση. Η γιορτή για την κούπα ήταν μοναδική και θρυλική.

Αλλά τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το τόνισε και στα όσα είπε από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου βρέθηκε η αποστολή για να αποθεωθεί από χιλιάδες φίλους της.

"Το επόμενο όνειρο είναι ένα Europa League. Να το επαναλάβουμε με το Conference League δεν μπορούμε του χρόνου, γιατί έχει αλλάξει το σύστημα και θα παίξουμε στο Europa League. Στο Μπιλμπάο είναι πολύ καλά εκεί, γιατί είναι μία πόλη φιλόξενη. Είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε εκεί, ήταν τώρα εδώ μαζί μας, πανηγύρισε ως φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1moi3fiwnox)
Ο Κριστιάν Καρεμπέ στην συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα του parapolitika.gr, είχε τονίσει: "Τα όνειρα του Ολυμπιακού δεν σταματούν στον τελικό".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1km4bwkz5c1)

Επική ερυθρόλευκη γιορτή


Τα πάντα λειτούργησαν άψογα υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Ολυμπιακός έφτασε στην κορυφή του Conference League, νικώντας την Φιορεντίνα με 1-0.

Τα όσα ακολούθησαν και κατά την απονομή του τροπαίου ήταν εντυπωσιακά, αντάξια του ιστορικού θριάμβου των "ερυθιρόλευκων". Ο κόσμος της ομάδας έκανε τη νύχτα μέρα μςε κερασάκι στην τούρτα την μίνι φιέστα που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1mpz60010ip)

Ο Ολυμπιακός και το πλάνο της επόμενης σεζόν

Δεν σταματάει ο Ολυμπιακός και δεν μένει στα λόγια για τον επόμενο ευρωπαϊκό του τίτλο. Το πλάνο γοα την νέα σεζόν είναι έτοιμο κι έχει την υπογραφή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βασκος προπονητής έχει κάνει την έκθεση του για το ρόστερ και θα είναι σε επαφές με τους ανθρώπους της διοίκησης για τις εξελίξεις.

Από τα βασικά θέματα είναι οι Ελ Καμπί, Τζολάκης, Φορτούνης, Μασούρας αλλά και οι Ποντένσε, Κάρμο, Όρτα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1mvohv5zdgx)
Ο Ελ Καμπί είχε υπογράψει συμβόλαιο για ένα συν ένα έτος. Αυτό το +1 όμως είναι συζητήσιμο και ο Μαροκινός μπόμπερ, που ήταν και ο παίκτες που έκανε μπαμ στο Conference League, έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1mgghlewbrl)


Τι γίνεται με Φορτούνη, Τζολάκη

Βέβαια ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα πει την τελευταία λέξη σε μια λεπτή υπόθεση. Λεπτή είναι και η υπόθεση του Κώστα Φορτούνη, όπου όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη το κλίμα είναι θετικό καθώς και ο ίδιος θέλει να μείνει και όλα αναμένεται να πάρουν τπον δρόμο τους.

Αναφορικά με τους δανεικούς Νταβίντ Κάρμο, Αντρέ Όρτα υπάρχουν αρκετές δυσκολίες. Το σίγουρο είναι πως και οι δύο θέλουν να μείνουν. Για τον Κάρμο είναι θέμα της Πόρτο, αλλά έχουν συζητηθεί κάποιες λύσεις... Και για τον Όρτα υπάρχουν συζητήσεις με την Μπράγκα!

Ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Ανανέωσε για ένα ακόμα έτος με την Γουλβς η οποία περιμένει προτάσεις για να τον πουλήσει. Το έχουν δηλώσει ανοικτά οι άνθρωποι της. Θέλει ειδικούς χειρισμούς αλλά ο μάνατζερ του, ο διάσημος Ζόρζε Μέντες έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Γουλβς αλλά και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Για τον Στέβαν Γιόβετις υπάρχει η αίσθηση πως είναι στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ, αν και δεν είναι ξεκάθαρο. Εκείνο που είναι ξεκάθαρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τουλάχιστον έναν εξτρέμ, έναν χαφ κι έναν επιθετικό σε πρώτη φάση.