Ο Ολυμπιακός νίκησε 83-72 το Περιστέρι για τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Basket League και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις του, μίλησε και για την κατάκτηση του Conference League από την ποδοσφαιρική ομάδα. 

Ο κόουτς της ομάδας μπάσκετ ευχαρίστησε τους "ξενύχτηδες" Ολυμπιακούς που βρέθηκαν στο ΣΕΦ: "Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα μετά από το μεγάλο ξενύχτι που έκαναν χθες, κοιμήθηκαν 5:30-6:00 το πρωί. Μέσα από την καρδιά μου συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα γι' αυτό το μεγάλο θρίαμβο, γι' αυτό το φανταστικό βράδυ που προσέφεραν σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού". 

Γιώργος Μπαρτζώκας: Θέλαμε κάτι απλό

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε και για το στόχο του Ολυμπιακού σε αυτό το παιχνίδι: "Σαν πρώτο παιχνίδι μετά από το Final Four θα θέλαμε κάτι πιο απλό, αλλά ότι το κερδίσαμε είναι σημαντικό. Πρέπει να αναπροσαρμόσουμε κάποια δεδομένα εξαιτίας της απουσίας του Φαλ. Θα βρούμε τη λύση, ελπίζουμε ότι το Σάββατο θα κερδίσουμε και στο Περιστέρι για να προετοιμαστούμε τους τελικούς".


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1n81ykilerl)

Βασίλης Σπανούλης: "Θα το θυμόμαστε για πάντα"


Ο Βασίλης Σπανούλης, από τη μεριά του, είπε ότι ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός έκανε κάτι που "θα το θυμόμαστε για πάντα": "Εκπληκτική στιγμή για τον Ολυμπιακό, για τα εκατομμύρια φιλάθλους του, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για τον ελληνικό αθλητισμό. Πάρα πάρα πολλά συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα, έκανε κάτι που θα θυμόμαστε για πάντα".