Ένας από τους απόλυτους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού φέτος, παρά την τεράστια κριτική που δέχθηκε ήταν ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο Έλληνας αμυντικός αγωνίστηκε σε όλο τον τελικό του Europa Conference League, παρα τον τραυματισμό που είχε στο κεφάλι από τα μέσα της αναμέτρησης και μετά.

Η συνομιλία Ρέτσου - Μπαρτζώκα και ο... δάσκαλος του Ολυμπιακού, Βιθέντε Ιμπόρα

Μπορεί να άκουσε πολύ έντονη κριτική καθ' όλη τη διάρκειας της σεζόν, αλλά στο φινάλε βρέθηκε με την κούπα στα χέρια για να πανηγυρίσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Παναγιώτης Ρέτσος απέδειξε ακόμη και τραυματίας πως κάθε φορά δίνει τα πάντα για τον Ολυμπιακό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1nb5c729vh5)
Ο κεντρικός αμυντικός των "ερυθρολεύκων" ήταν καλεσμένος στο "Super Μπάλα Live" και αναφέρθηκε στην στιχομυθία που είχε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση στο Final Four της Euroleague, με τον έναν να επαινεί τον άλλον για το τεράστιο επίτευμα το οποίο είχαν καταφέρει.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1nbua6lf53d)
Ο Παναγιώτης Ρέτσος ρωτήθηκε και για τον άνθρωπο που ήταν κομβικός στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακό στο Europa Conference League και ενώ αναφέρθηκε αρχικά στον Κωνσταντή Τζολάκη για την απίστευτη εμφάνιση του κόντρα στην Φενερμπαχτσέ, έπλεξε τελικά το εγκώμιο του... δασκάλου, Βιθέντε Ιμπόρα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ncwaa1ow5d)