Έτοιμη να... ταράξει τα νερά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο φέρεται να είναι η Φενερμπαχτσέ, με την τουρκική ομάδα να βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από την Ιταλία.

"Στη Φενερμπαχτσέ για δύο χρόνια ο Ζοσέ Μουρίνιο"

Έχει βάλει σκοπό να κάνει πορεία στην Ευρώπη η Φενερμπαχτσέ και το δείχνει με κάθε δυνατό τρόπο. Η απόκτηση παικτών όπως ο Τάντιτς και ο Τζέκο φαίνεται να άνοιξε την... όρεξη στους διοικούντες την ομάδα που τώρα θέλουν να κινηθούν για έναν προπονητή που θα προκαλέσει αίσθηση.

Ο λόγος φυσικά για τον Ζοσέ Μουρίνιο, τον οποίο προσπαθούν να πείσουν να μετακομίσει στην Τουρκία εδώ και αρκετούς μήνες. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τη φυγή του από τη Ρόμα δεν βρήκε κάποια πρόκληση που να τον ενδιέφερε και είναι έτοιμος να υπογράψει με τη Φενερμπαχτσέ.

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο που έχει στενές σχέσεις με το περιβάλλον του "Special One", οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια και το μόνο πλέον που απομένει είναι η οριστική επισημοποίηση της πρόσληψης του Πορτογάλου προπονητή.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως το τελικό ραντεβού αναμένεται να γίνει στο Γουέμπλεϊ και τον τελικό του Champions League, με τον πρόεδρο της Φενερμπαχτσέ και τον Ζοσέ Μουρίνιο να τελειώνουν κι επίσημα το θέμα για την έναρξη της συνεργασίας τους.